Antena Căutare

A înnebunit lumea de tot!!! Rochiile făcute din PREZERVATIVE au scandalizat mii de oameni

Spectaculos, inedit şi... scârbos! Ideea specială a unei artiste din Brazilia a uluit o lume întreagă şi i-a băgat în buzunare zeci de mii de euro.

A înnebunit lumea de tot!!! Rochiile făcute din PREZERVATIVE au scandalizat mii de oameni Galerie
Rochie făcută din... prezervative | www.mirror.co.uk

Spectaculos, inedit şi... scârbos! Ideea specială a unei artiste din Brazilia a uluit o lume întreagă şi i-a băgat în buzunare zeci de mii de euro.

Timp de aproape un deceniu, Adriana Bertini s-a străduit să găsească o soluţie prin care să înveţe tinerii că sexul protejat le poate salva viaţa. După mii de ore de cercetare, i-a venit o idee genială: rochiile din prezervative.

Zis şi făcut! La o conferinţă internaţională din Melbourne, în care specialişti din toate colţurile lumii au discutat despre răspândirea virusului HIV, Adriana a prezentat publicului creaţiile sale. Colorate, cu modele inedite şi croiuri la care nu te-ai fi gândit niciodată, rochiile au făcut furori.

Ai avea curaj să porţi aşa ceva?

Un adevărat PALAT pe roţi: Cea mai scumpă rulotă din lume, "poleită" cu aur, se vinde! Costă DOUĂ MILIOANE de ... Îngheţata care nu se topeşte: După 12 ore în căldură este aproape intactă!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x