Antena Căutare

A intrat în istorie! O femeie a rămas însărcinată de două ori, cu doi copii, la distanță de zece zile: "Eu și soțul meu am făcut dragoste o singură dată!"

Diagnostocată cu sindrom ovarian polichistic, Kate Hill, din Australia, a încercat să rămână însărcinată făcând un tratament hormonal. Iar surpriza a fost mare! A rămas însărcinată de două ori, la 10 zile distanță.

Diagnostocată cu sindrom ovarian polichistic, Kate Hill, din Australia, a încercat să rămână însărcinată făcând un tratament hormonal. Iar surpriza a fost mare! A rămas însărcinată de două ori, la 10 zile distanță.

Cazul ei a intrat în istorie, în 2015, în lumea existând doar zece femei care s-au aflat în această situație. Anomalia este rara şi poartă numele de superfetație.

Termenul se referă la fenomenul prin care ovarele eliberează ovule chiar dacă s-a produs fecundaţia ovulului anterior. Cu alte cuvinte, se produc ovule şi pe perioada sarcinii. O consecinţă a fenomenului este faptul că o femeie poate să fie însărcinată cu 2 copii din generaţii diferite.

A intrat în istorie! O femeie a rămas însărcinată de două ori, cu doi copii, la  distanță de zece zile: "Eu și soțul meu am făcut dragoste o singură dată!"

Tratamentul hormonal pe care Kate l-a urmat a avut efect, dar zece zile mai târziu, a aflat că este din nou însărcinată. Fetițele ei, Charlotte și Olivia, s-au fost născute în aceeași zi, prin cezariană. Ele sunt gemene non-identice, cu greutăți și dimensiuni și grupe de sânge diferite.

Nu am realizat ce special a fost ce s-a întâmplat până nu le-am născut. Cazul meu este cu atât mai rar cu cât eu și soțul meu am înreținut relații sexuale doar o dată”, spunea Kate, atunci, pentru Today Tonight.

Trei găuri misterioase au fost observate de NASA în Oceanul Arctic. Cercetătorii sunt bulversaţi: "Nu am mai văzut ... Bărbatul născut cu jumătate de corp. Cazul lui a șocat o lumea-ntreagă, dar se consideră un om complet normal: "Un ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x