Antena Căutare

A lăsat webcam-ul pornit și s-a făcut de râs. Milioane de oameni au surprins-o în cele mai intime momente (VIDEO)

În 1996, Jennifer Ringley a decis să lase webcam-ul pornit 24 de ore din 24 pe internet. Astfel, oricine putea să o vadă. Proiectul s-a numit simplu JenniCam.

În 1996, Jennifer Ringley a decis să lase webcam-ul pornit 24 de ore din 24 pe internet. Astfel, oricine putea să o vadă. Proiectul s-a numit simplu JenniCam.

Tânără, pe atunci în vârstă de 19 ani, a început să folosească webcam-ul pe care îl ţinea pe calculatorul ei din camera de cămin pentru a împărtăşi noile ei experienţe de viaţă cu familia şi prietenii. Dar, fata nu s-a rezumat la atât.

Însă tehnologia de la acea vreme nu permitea încă transmiterea de imagini în mişcare, ci doar niște capturi. Iar proiectul s-a bucurat de un succes răsunător: 100 de milioane de vizitatori săptămânal, potrivit unor surse citate de Wikipedia.org.

În galeria foto de mai sus, puteţi vedea câteva dintre instantaneele sale celebre.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Meseria, bate-o vina! În ce domenii lucrează cele mai infidele persoane? Află cum să te ferești de ele!... "Pot să îţi ofer un cap?" Sigur că da! Cum să nu?! Clipul a devenit viral, spre dezamăgirea protagoniștilor: &...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x