Antena Căutare

A lipsit o zi de la gradinita, iar presedintele Obama i-a semnat documentul de scutire

O fetita din SUA care a lipsit o zi de la gradinita si-a motivat absenta printr-o cerere de scutire mai putin obisnuita. Documentul a fost semnat chiar de presedintele Barack Obama.

'Am lipsit ieri de la gradinita pentru ca am fost cu Presedintele'', le-a spus micuta de cinci ani colegilor si profesorilor atunci cand a trebuit sa-si motiveze lipsa din ziua precedenta. Motivul nu a fost doar spus ci si dovedit printr-o scutire semnata de insusi Barack Obama.

Asta pentru ca fetita si-a dorit enorm sa mearga, alaturi de mama ei, sa-l cunoasca pe presedinte. Ea si-a insotit mama la Casa Alba, unde femeia urma sa fie decorata dupa ce participase la operatiunile armatei americane in Afganistan.

Entuziasmata peste masura, cea mica a sarit in bratele lui Barack Obama atunci cand l-a vazut si a profitat sa-i ceara si o scutire pentru gradinita.

Nu este prima data cand presedintele american le face pe plac micutilor. In 2012, Obama a mai scris o scutire pentru un baiat de 11 ani care a lipsit de la scoala pentru a veni, alaturi de alegatori, sa-l intalneasca.

Horoscopul dragostei, cu Anca Martin: "Gemenii, Balantele si Varsatorii se pot indragosti"... Uitati de gradinita! Au aparut cursurile de DJ pentru bebelusi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x