Antena Căutare

A schimbat valoarea bancnotei cu un simplu creion! Talentul i-a adus unui tânăr mai mulți bani în buzunar! Cum a fost posibil

Este unul dintre cele mai virale clipuri de pe interet! Un tânăr schimbă complet valoarea unei bacnote, folosind un simplu creion! Cum este posiibl?

Este unul dintre cele mai virale clipuri de pe interet! Un tânăr schimbă complet valoarea unei bacnote, folosind un simplu creion! Cum este posiibl?

Inițial, pe bancnota de 5 dolari apărea chipul lui Abraham Lincon. După ce tânărul și-a demonstrat talentul artistic, totul a căpătat o întorsătură neateptată!

A trasat linii, a îngroșat trăsăturile cu o viteză incredibil de mare! Rezultatul? Lincon a dispărut, iar în locul lui a apărut cunoscutul Bill Murray.

"Bill" Murray este un actor american și comediant. A jucat în numeroase filme de comedie. A câștigat în 2004 Premiul BAFTA, Globul de aur și a fost nominalizat la Premiul Oscar pentru cel mai bun actor, cu rolul Bob Harris din filmul Rătăciți printre cuvinte, regizat de Sofia Coppola.

Cum crești puterea semnalului WiFi, fără să dai bani! Ai nevoie doar de o cutie de bere! (VIDEO)... Secret uluitor despre Casa Poporului! Ce se află sub clădire!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x