Antena Căutare

A lucrat pentru mafie, a devenit pastor și se iubește cu două femei! Cum arată bărbatul care și-a luat nevastă cu acordul primei soții

A lucrat pentru mafie, a consumat droguri ani la rând, a fost închis de mai multe ori și împușcat de 20 de ori. Thom Miller, un bărbat în vârstă de 60 de ani, din Mansfield, Ohio, susține că și-a schimbat radical stilul de viață, căci în 1991, când se afla după gratii și-a descoperit credința în Dumnezeu.

A lucrat pentru mafie, a consumat droguri ani la rând, a fost închis de mai multe ori și împușcat de 20 de ori. Thom Miller, un bărbat în vârstă de 60 de ani, din Mansfield, Ohio, susține că și-a schimbat radical stilul de viață, căci în 1991, când se afla după gratii, și-a descoperit credința în Dumnezeu.

Thom Miller cu cele două soții

A înjunghiat un bărbat și a fost condamnat la închisoare, dar nu regretă niciun moment, căci atunci și-a schimbat radical viața. Pentru că se plictisea, bărbatul a furat o Biblie și a început să citească. Doar un pas a mai fost până când s-a îndrăgostit iremediabil de cele sfinte. Așa se face că după ce a fost eliberat, bărbatul a devenit slujitor al lui Dumnezeu, însă …unul special, căci are două neveste.

Chiar dacă săptămânal se prezintă în fața creștinilor, reverendul american este deschis la orice, fapt pentru care poligamia nu i se pare deloc condamnabilă. Mai mult de atât, nu este deranjat nici de homosexuali, dar i se pare aberant faptul că legea le recunoaște căsătoria. În plus, bărbatul iubește la nebunie femeile și are două soții. Pe ultima, care nu este recunoscută de lege, și-a ”luat-o” cu voia primei neveste.

Astfel, chiar dacă are o soție, Thom se iubește acum cu Reba Kerfoot, o tânără de doar 19 ani, care este deja însărcinată cu primul lor copil. Iar prima nevastă, Belinda, de 44 de ani, nu are nicio problemă cu acest lucru. Mai mult, trăiesc fericiți sub același acoperiș. Cele două femei au, însă, interzis la relații cu alți bărbați, dar se bucură din plin de cele trei zile pe care le petrec săptămânal cu reverendul.

Chiar dacă familia tinerei de 19 ani nu a fost de acord cu relația lor, acum s-au obișnuit cu relația lor: ”Părinții mei n-au fost încântați de alegerea mea, dar acum sunt feriți pentru că mă văd pe mine fericită. Încerc să nu fiu geloasă. Când Thom petrece timpul cu Belinda, ies în oraş cu prietenii. Copilul nostru va avea două mame, dar nu mi se pare nimic în neregulă cu asta“, a mărturisit cea de-a doua soţie a bărbatului.

Sursa:
Daily Mail

După ce a luptat în cele două Războaie Mondiale, eroul a „capitulat” la 111 ani, o lună, o săptămână și o zi!... Nu și-a mai putut deschide ochiul și a mers la medic, dar a primit o veste cruntă!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x