Antena Căutare

A mâncat câte ZECE hamburgeri pe zi, timp de 20 de ani! Uite cum arată acum acest bărbat! Transformarea este incredibilă!

Un bărbat a reușit să devină unul dintre cei mai puternici oameni din lume. Totuși, nu prin asta a reușit să uimească o lume întreagă.

Un bărbat a reușit să devină unul dintre cei mai puternici oameni din lume. Totuși, nu prin asta a reușit să uimească o lume întreagă.

CT Fletcher a fost timp de de douăzeci de ani adeptul unei diete ce i-ar fi putut fi fatală. Acesta a consumat zilnic zece hamburgeri pe zi, alături de cartofi prăjiți. Dieta lui era în general bazată pe alimente tip fast food.

Se pare că bărbatul a ales să își lucreze musculatura în perioada în care se afla în închisoare, ca singură soluție de supraviețuire printre deținuții violenți. Ulterior, după ce a fost eliberat, acesta a devenit antrenor și totodată, un exemplu de succes pentru pasionații de culturism.

Bărbatul care a dat 70.000 de euro ca să semene cu Madonna! Uite cum s-a transformat acesta!... Toți copiii le mănâncă! Uite ce a pățit un băiat după ce a consumat astfel de bomboane! Vei rămâne șocat!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x