Antena Căutare

A mâncat doar hrană pentru câini, timp de o lună! Ce schimbări drastice s-au produs în corpul lui. „În primele zile a fost greu”

Un bărbat din Statele Unite ale Americii a mâncat doar hrană pentru câini, timp de o lună, și a observat schimbări drastice la corpul lui, la finalul dietei.

A mâncat doar hrană pentru câini, timp de o lună! Ce schimbări drastice s-au produs în corpul lui. „În primele zile a fost greu”
Mitch Felderhoff

Bărbatul, Mitch Felderhoff, din Texas, care deţine o afacere de familie care produce hrană pentru câini, a vrut să demonstreze faptul că produsele vândute de compania lui sunt de calitate şi că pot fi folosite chiar şi de către oameni.

Felderhoff vrea ca cei care deţin animale de companie să fie conştienţi de produsele cu care le hrănesc. Bărbatul susţine că mâncarea obişnuită pentru câini conţine multe chimicale dăunătoare.

Ce schimbări s-au produs în corpul lui, după o lună cu mâncare pentru câini

După de 30 de zile de dietă cu mâncare pentru câini, bărbatul a obţinut următoarele rezultate: a slăbit 13,6 kg, glicemia i-a scăzut, iar nivelul de colesterol a scăzut, de asemenea, cu 60 de puncte.

„Nu o să mint, mă simt chiar fantastic în timpul zilei. Singura problemă este că îmi este dor de gustul de mâncare normală.

Primele patru zile din dieta cu hrană pentru câini au fost foarte dificile. Nu m-am simțit bine. Am ținut un post intermitent”, a spus bărbatul care a mâncat hrană pentru câini timp de o lună.

În ultima zi de dietă, proprietarul Muenster Milling a ajutat o organizaţie să ducă la noile lor familii 30 de câini fără stăpân.

Operaţiune spectaculoasă! Un piton a fost salvat după ce a înghițit un prosop de plajă. Video... Cercetătorii belgieni vor să înlocuiască untul din lapte de vacă cu untul din insecte...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x