Căutare Live

A mâncat mere RADIOACTIVE de la Cernobîl! Uite ce i s-a întâmplat în scurt timp, toți au rămas fără cuvinte! (VIDEO)

Pe 26 de aprilie s-au împlinit 33 de ani de la tragicul accident de la Cernobîl. Totuși, un experiment inedit a stârnit numeroase controverse pe internet.

Pe 26 de aprilie s-au împlinit 33 de ani de la tragicul accident de la Cernobîl. Totuși, un experiment inedit a stârnit numeroase controverse pe internet.

O tânără a început să se bucure de tot mai multă popularitate în mediul online după ce aceasta a postat diferite clipuri video în care se află la zona de risc de la Cernobîl. Mai mult decât atât, tânăra a avut curajul să consume mere radioactive, aflate în pomii din această regiune. În mod surprinzător, fata nu a pățit nimic grav.

Aceasta a dorit să arată lumii că nu tot ceea ce pare periculos este așa și în realitate.

Citește mai multe pe descopera.ro

Video. Cum să decorezi ouăle de Paște cu ajutorul șervețelelor de masă! Metoda simplă explicată pas cu pas... Hand-made-ul e la modă în 2019. Cum realizezi cele mai frumoase ornamente pentru zilele de Paște...
Parteneri
Uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului. Sfaturi utile pe care le poți încerca acasă
La fel ca cele mai multe aspecte ale frumuseții, părul sănătos se datorează unei diete echilibrate și ale unui stil de viață activ. Cu toate acestea, există câteva trucuri care îi pot schimba aspectul de la suprafață. Descoperă care sunt principalele uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului și cum pot fi folosite acasă.
Catine.ro
Ultimele știri