Live acumObservator 06
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

A mers la ginecolog după ce s-a simțit rău, iar visul de a deveni mamă i s-a spulberat! Șocant ce i s-a întâmplat: ”Au continuat să mă tortureze!”

O femeie în vârstă de 30 de ani, care era însărcinată și aștepta cu nerăbdare momentul în care își va ține copilul în brațe, a trăit momente înfiorătoare în timpul unei vizite la ginecolog.

O femeie în vârstă de 30 de ani, care era însărcinată și aștepta cu nerăbdare momentul în care își va ține copilul în brațe, a trăit momente înfiorătoare în timpul unei vizite la ginecolog.

Din păcate, femeia s-a simțit rău și a ajuns la ginecolog. Medicul Vaishnavy Laxman, de 41 de ani, trebuia să-i facă o operație de cezariană femeii, însă a insistat că poate să nască natural. Atunci când i-a cerut să împingă, însă, a avut loc tragedia, întrucât manevra nu a reușit, iar bebelușul a fost decapitat, chiar în uterul mamei.

În urma incidentului, alți doi medici au efectuat o intervenție chirurgicală pentru a scoate capul copilului din uterul mamei și l-au reatașat trupului pentru ca femeia să-și poată ține pruncul în brațe, pentru prima și ultima oară.

“Îmi aduc aminte când mi-au spus că sunt dilatată doar trei centimetri și că trebuie să împing. Nu mi-a spus nimeni că nu voi suferi o operație de cezariană. Aveam dureri uriașe, însă nimeni nu a făcut nimic.

Singurul anestezic care mi s-a administrat a fost un spray la nivelul limbii. Am încercat să mă ridic, însă medicii mă împingeau înapoi. Au încercat de două ori să mă taie în zona colului uterin, dar nu m-au avertizat înainte. Pot afirma că aducerea pe lume a bebelușului a fost o tortură.

Le-am spus că nu mă simt bine și că intervenția nu pare în regulă, însă nu m-au ascultat. Au continuat să mă tortureze. Mi se tot repeta că mă aflu într-un loc sigur, însă acolo mi-am pierdut prima sarcină. Nu există cuvinte pentru a descrie ce simt”, a povestit femeia de 30 de ani, a cărei identitate nu a fost dezvăluită.

Recomandari