Antena Căutare

 A mers la mall îmbrăcată așa și a fost dată afară! Tânăra de 19 ani e șocată: ”Nu-mi vine să cred! Sunt pur și simplu dezgustată!”

O tânără în vârstă de 19 ani a trăit o experiență cu totul și cu totul șocantă, după ce a mers într-un centru comercial îmbrăcată în pantaloni scurți. 

O tânără în vârstă de 19 ani a trăit o experiență cu totul și cu totul șocantă, după ce a mers într-un centru comercial îmbrăcată în pantaloni scurți.

Gabrielle Gibson, în vârstă de 19 ani, din Alabama, SUA, a dezvăluit că a fost dată afară dintr-un centru comercial după ce a mers îmbrăcată în niște pantaloni scurți și un top ce-i lăsa la vedere abdomenul.

Întreaga poveste a fost făcută publică pe contul personal de socializare, unde tânăra s-a arătat revoltată de faptul că agenții de pază au dat-o afară.

”Pur și simplu am fost dată afară din centrul comercial Bel Air, Alabama, pentru că m-am îmbrăcat așa. Sunt dezgustată de atitudinea personalului, care a fost extrem de nepoliticos și neprofesional cu mine.”, a povestit tânăra care a făcut publice și două imagini cu ținuta ei.

FOTO! Ce a putut să-i scrie iubitei, pe asflat, în fața blocului: S-a întâmplat la noi, în România... Gelozia i-a luat mințile! Și-a spionat și urmărit iubita, iar descoperirea pe care a făcut-o l-a lăsat cu gura căscată...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x