Antena Căutare

A mers la şcoală cu burtica de gravidă iar colegii de liceu au râs de ea. Lecţia dură dată de adolescentă când le-a arătat abdomenul

Gaby Rodriguez, o adolescentă de 17 ani, din Washington, și-a surprins părinții în momentul în care le-a spus că este însărcinată. 

Gaby Rodriguez, o adolescentă de 17 ani, din Washington, și-a surprins părinții în momentul în care le-a spus că este însărcinată.

Deși au fost extrem de supărați în momentul în care au primit vestea, au decis până la urmă să-i fie alături fiicei lor și să o ajute. Abia după ce și-au oferit suportul au aflat adevărul despre ”sarcina” fiicei lor, scriu cei de la Daily Mail.

Mai mult, Gaby și-a anunțat și colegii de școală că este însărcinată, iar reacțiile acestora au fost cu adevărat dure, fiind foarte răutăcioși cu ea, cei mai mulţi adresându-i cuvinte care mai de care mai urâte.

Timp de șase luni de zile, Gaby a fost pentru colegii ei însărcinată. Ei nu știau însă că fata purta o burtă falsă.

Adolescenta a vrut, de fapt, să le demonstreze tuturor cât sunt de lipsiți de empatie.

Nu este o glumă! A fost descoperit virusul care mărește gradul de prostie. Ai grijă să nu te contamineze!... În curând, va împlini 103 ani și are o singură dorință: să își sărbătorească ziua de naștere pe scenă... prin dans! Ea v...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x