Antena Căutare

A mințit că a fost răpită, iar acum riscă o pedeapsă de până la doi ani de închisoare! Motivul pentru care o tânără a inventat această poveste

O tânără în vârstă de 23 de ani riscă să ajungă în spatele gratiilor pentru șase - doi ani de zile, după ce a inventat că a fost răpită.

Pentru ca soțul ei să nu afle că a petrecut alături de prieteni timp de două zile, tânăra de 23 de ani i-a spus bărbatului că a fost sechestrată de trei bărbați.

După ce a văzut că soția lui nu ajunge acasă după ce i s-a terminat programul de la serviciu, bărbatul a anunțat Poliția, acesta fiind foarte îngrijorat, întrucât nu-i răspundea nici la telefon și nimeni de la serviciu nu știa ce i s-a întâmplat.

O zi mai târziu, însă, femeia s-a întors acasă și a spus că în cele două zile a fost sechestrată de trei bărbați, imediat după ce a ieșit de la muncă. Ba mai mult, ea a povestit în fața anchetatorilor că a fost obligată să bea alcool mult, motiv pentru care nu-și amintește cu exactitate întreaga întâmplare, scrie ABC.es.

În urma investigațiilor, însă, polițiștii au stabilit că femeia mințea. În realitate, ea a inventat totul pentru că nu voia ca soțul ei să știe că a petrecut alături de prieteni.

Băutura care te îmbată în cel mai scurt timp! Mit sau adevăr? Ce au descoperit oamenii de știință... Șefii își urmăresc angajații cu ajutorul tehnologiei! Cum putem să scăpăm şi de ce este ilegal...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x