Antena Căutare

A murit ,,Căpitanul", câinele loial care a vegheat mormântul stăpânului său mai bine de 10 ani. Povestea lui a atins inimile a mii de oameni!

Căpitanul, câinele care mai bine de 10 ani a vegheat la mormântul stăpânului său în orașul Cordoba din Argentina, a murit! Povestea lui a atins inimile a mii de oameni!

Căpitanul, câinele care mai bine de 10 ani a vegheat mormântul stăpânului său în orașul Cordoba din Argentina, a murit în același cimitir în care se afla și stăpânul său. Povestea lui a atins inimile a milioane de oameni!

,,Niciodată nu am văzut un câine atât de fidel”, povestea Marta Clot, administratora cimitirului, care își aduce aminte cu lacrimi în ochi de Căpitanul, un câine corcitură cu ciobănesc german. Câinele în vârstă de 16 ani, a fost găsit mort în baia cimitirului, acesta suferind în ultima vreme de pierderi de vedere și alte dificultăți locomotorii.

Câinele a fost cadoul surpriză pe care Miguel Guzman i l-a făcut fiului său, Damian în 2002. Cu toate acestea, în martie anul următor Miguel a murit, iar animalul a dispărut din casa familiei, dar a revenit la scurt timp și a rămas pe o stradă în apropierea casei pentru câteva zile, potrivit directorului de cimitir, Hector Baccega.

În scurt timp, câinele a dispărut definitiv de pe stradă, familia crezând că a murit sau că cineva l-a adoptat, până într-o zi când aceștia l-au găsit la mormântul lui Miguel.

Doamna de la florăria din cimitir povestește că într-o zi l-a văzut venind alergând și a crezut că a scăpat de la una dintre clădirile apropiate, dar ulterior stăpâna l-a identificat și asa s-a aflat povestea Căpitanului.

Potrivit localnicilor, Căpitanul umbla ziua în preajma cimitirului, iar seara, la apus, se întorcea să adoarmă la mormântul stăpânului său.

,,El obișnuia să doarmă la mormântul stăpânului său, dar în ultima perioaadă, boala îl afectase foarte mult și abia se mai putea ridica”, povestește florăreasa cimitirului, care de altfel l-a și îngrijit până în ultima zi a vieții lui.

Femeia spune că normal, Căpitanul ar trebui îngropat în comitirul unde și-a petrecut cea mai mare parte a vieții lui, dar pentru asta, ar fi nevoie de o autorizație din partea autorităților locale.

Copia unui cojoc tradițional românesc, vândută la preț de mașină de designerul preferat al lui Meghan Markle... SENZAȚIONAL: Au descoperit un teritoriu cât România, plin de mușuroaie vizibile din spațiu. 200.000.000 de movilițe vech...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x