Antena Căutare

A murit cea mai batrana femeie din lume, la varsta de 115 ani

Cea mai batrana persoana din lume, Eunice Sanborn, incetat din viata, luni, la resedinta sa din Jacksonville, Texas, la varsta de 114 ani si 195 de zile, informeaza Daily Mail. Batrana detinea recordul de cea mai batrana persoana din lume de numai trei luni, in urma decesului calugaritei franceze din insula Saint Barthélemy, Eugenie Blanchard.


Nascuta, conform familiei, in acelasi an cu regele George al VI-lea si legenda baseball-ului, Babe Ruth, Eunice Sanborn a avut trei soti pe parcursul vietii, ultimul dintre acestia decedand in 1970. Desi nu a lucrat decat sub acoperisul propriei case, Eunice a fost o membra marcanta a tuturor comunitatilor din care a facut parte.

In urma acestui deces, cea mai batrana persoana din lume a devenit Besse Cooper, rezidenta a statului american Georgia, inregistrata de Gerontology Research Group cu varsta de 114 ani, nascuta la data 26 august, 1896.

sursa: Antena3.ro

Prima masina pentru orbi, construita de cercetatorii americani... SUA: trei hoti au furat dulciuri de mii de dolari...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x