Antena Căutare

Un bărbat a murit după ce a mâncat o sopârlă. „Nu credeam că aşa ceva se va întâmpla. Sunt încă în şoc.”

David Dowell, un tată a trei copii din Australia a murit după ce a mâncat o șopârlă gecko, în urma unei provocări de la petrecerea de Crăciun. După zece zile a murit în chinuri. 

David Dowell, un tată a trei copii din Australia a murit după ce a mâncat o șopârlă gecko, în urma unei provocări de la petrecerea de Crăciun. După zece zile a murit în chinuri.

A doua zi, acesta a crezut că starea pe care o avea era din cauza mahmurelei. Însă sora sa a declarat faptul că ”Nu se simțea bine, a început să vomite și era verde. În acel moment am sunat ambulanța.”

La trei zile după ce a mâncat sopârla, bărbatul a început să se simtă rău. Acesta a fost dus la Mater Hospital din Brisbane, „în agonie absolută”. Unde a fost diagnosticat cu salmonella, deși simptomele erau mult mai grave. Abdomenul se umflase foarte tare, urina era neagra iar plămânii erau plini de fluid.

„Moartea lui a fost un mare şoc. Nu credeam că aşa ceva se va întâmpla. Sunt încă în şoc.” , a declarat partenera de viaţă a bărbatului, Allira.

Un bărbat a murit după ce a mâncat o sopârlă. „Nu credeam că aşa ceva se va întâmpla. Sunt încă în şoc.”

Ajuns la spital medicii nu au vrut să îl interneze, considerând că este o simplă indigestie. ”Când am ajuns acolo, medicii nici măcar nu au vrut să îl primească. Spuneau că e doar o indigestie. Le-am spus nu, trebuie să îl luați! Nu e doar o indigestie.” , a declarat soția lui David.

Șapte zile mai târziu, David a murit în timpul operației. Potrivit familiei acesta „a început să putrezească din interior”.

Salmonella este un agent patogen alimentar, care provoacă tulburări grave ale tractului intestinal și poate duce la deces. Bacteriile se atașează în celulele intestinului subțire și încep să se înmulțească, provocând o infecție intestinală, dar în cazuri grave, bacteriile se pot muta în sânge.

Accidentul vascular cerebral poate fi tratat cu ajutorul neurotehnologiei... FOTO! Un băiețel le-a mulțimit pompierilor din Alba, după ce au stins un incendiu din localitatea lui...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x