Antena Căutare

Cutremurător! Și-a cerut iubita în căsătorie, dar nu a apucat să-i audă răspunsul. Ce s-a întâmplat cu bărbatul, în timp ce era filmat de logodnică

Un bărbat a murit în timp ce își cerea iubita în căsătorie, iar femeia a asistat neputincioasă la toată scena.

Cutremurător! Și-a cerut iubita în căsătorie, dar nu a apucat să-i audă răspunsul. Ce s-a întâmplat cu bărbatul, în timp ce era filmat de logodnică Galerie
A murit când își cerea iubita în căsătorie | Facbook

Un american s-a înecat în timp ce îşi cerea iubita în căsătorie sub apă, în zona unei insule din Tanzania.

Femeia, Kenesha Antoine, a publicat pe pagina sa de Facebook imagini cu iubitul său, Steven Weber, care i-a cerut mâna la fereastra dormitorului lor subacvatic, din complexul hotelier de lux Manta din Zanzibar.

Întreaga scenă a fost filmată. Steven Weber purta mască şi labe de scafandru, în timp ce înota la fereastra dormitorului lor, afişând o scrisoare redactată de mână:

Cutremurător! Și-a cerut iubita în căsătorie, dar nu a apucat să-i audă răspunsul. Ce s-a întâmplat cu bărbatul, în timp ce era filmat de logodnică

A murit când și-a cerut iubita în căsătorie

Facbook

„Nu pot să-mi ţin respiraţia suficient de mult timp pentru a-ţi spune tot ce iubesc la tine, însă tot ce îmi place la tine iubesc mai mult cu fiecare zi. Vrei să fii soţia mea, să te căsătoreşti cu mine?

Tânărul a scos apoi o cutiuţă care conţinea un inel, timp în care Kenesha Antoine striga de bucurie şi filma momentul.

A devenit tată la 96 de ani și a murit la 104, dar nu de bătrânețe, ci într-un incendiu. Povestea incredibilă a celui mai bătrân tată din lume!

N-a mai apucat să audă răspunsul iubitei sale, deoarece bărbatul nu a mai reușit să ajungă la suprafață, el a murit în apă, chiar sub ochii iubitei care filma momentul.

Ulterior femeia a relatat prin intermediul unei postări pe Facebook, întreaga întâmplare, alături de dovezile care au demostrat tot ce s-a întâmplat.

Cutremurător! Și-a cerut iubita în căsătorie, dar nu a apucat să-i audă răspunsul. Ce s-a întâmplat cu bărbatul, în timp ce era filmat de logodnică

„Nu ai revenit din adâncuri, nu ai putut auzi răspunsul meu ‘Da! Da! De un milion de ori, da, vreau să mă căsătoresc cu tine!”’, a scris Kenesha Antoine pe Facebook, într-un mesaj care confirma moartea iubitului său.

„Nu vom putea sărbători începutul vieţii noastre împreună deoarece cea mai frumoasă zi din viaţa noastră a devenit cea mai urâtă, cea mai crudă soartă posibilă, în ceva ce nu mi-aş fi putut imagina vreodată. Voi încerca să mă gândesc la faptul că ne-am petrecut nişte zile minunate şi că am fost atât de fericiţi în ultimele noastre momente împreună”, a scris femeia.

Autorităţile locale au anunţat că au făcut investigații, iar Departamentul de Stat american a confirmat moartea turistului american în Tanzania.

Sfântul zilei, Tarasie. Rugăciunea lui te ferește de păcate... Omul se îmbolnăvește de VIRUȘI sau de VIRUSURI? Cum vorbim corect gramatical...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x