Antena Căutare

Imagini nerecomandate persoanelor sensibile. A MURIT în timpul unui interviu în direct! (VIDEO)

Momente critice petrecute în timpul unei emisiuni tv difuzate în India, acolo unde printre invitați s-a numărat și o celebră profesoară din țara asiatică. 

Momente critice petrecute în timpul unei emisiuni tv difuzate în India, acolo unde printre invitați s-a numărat și o celebră profesoară din țara asiatică. Rita Jitendra era o cunoscută activistă și fusese invitată la un show matinal, iar în timpul transmisiunii în direct și-a pierdut cunoștința spre stupefacția generală.

„Ne povestea cateva lucruri interesante despre viata ei. Arata normal. La un moment dat, a inceput să se comporte ciudat. Am fost obligați să scurtam interviul si sa rulăm un documentar. Si-a dat capul pe spate. Am dus-o la spital, dar nu s-a mai putut face nimic”, a povestit prezentatorul emisiunii în timpul căreia s-a petrecut nenorocirea.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ca un paradox, defuncta profesoară povestise în timpul interviului pe care îl acorda înainte de muri că își dorește să părăsească această lume în timp ce muncește, ceea ce s-a și întâmplat, Rita Jitendra militând pentru drepturile oamenilor din India.

O nouă ÎNȘELĂTORIE face ravagii printre români! Numărul de telefon care te face să plătești mii de lei fără să știi!... Vine MARELE CUTREMUR în România? Femeia care a prezis tragedia de la Colectiv ne avertizează: „Începe un CUTREMUR putern...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x