Live acumObservator 19
Prime Time 20:00iUmor

A născut zece băieți, dar a refuzat să se oprească până la lozul câștigător...o fetiță! „Doamne, ce-am făcut?!”

Alexis și-a petrecut 18 ani din viață însărcinată. Femeia a născut zece băieți. Cu casa plină de testosteron, mama-eroină credea că visul ei de a avea o fetiță va rămâne neîmplinit. Totul s-a schimbat când, la 39 de ani, a primit o veste neașteptată!

Profimedia

Alexis și-a petrecut opt ani din viață însărcinată. Femeia a născut zece băieți. Cu casa plină de testosteron, mama-eroină credea că visul ei de a avea o fetiță va rămâne neîmplinit. Totul s-a schimbat când, la 39 de ani, a primit o veste neașteptată!

Este prima mamă din Marea Britanie care a născut zece băieți, la rând. Alexis Brett credea că le-a văzut pe toate și că nimic nu o mai poate surprinde.

Doar că soarta a avut alte planuri pentru ea. La 39 de ani, a rămas însărcinată. La prima ecografie, medicul i-a dat vestea pe care o aștepta de 18 ani: bebelușul ei, al unsprezecelea, era fetiță!

„Suntem în extaz. Eram convinsă că medicul o să-m spună că e tot băiat. Când am aflat că e fetiță, nu mi-a venit să cred. Am fost șocată, am fost fericită, îmi venea să plâng...nu știam cum să reacționez”, a povestit Alexis, în timp ce o ținea pe micuța Cameron în brațe.

Cu toate că are doar câteva săptămâni, fetița a schimbat deja dimanica din casa familiei Brett. Frații ei nu știu cum să facă să aibă grijă de ea, au grijă să nu o trezească din somn, iar cei doi părinți sunt mai mult decât încântați.

A unsprezecea sarcină a fost o supriză pentru mămică. Alexis a mărturisit că acum simte că familia ei este completă.

„Ne oprim aici, clar! Îmi iubesc familia așa cum este, suntem în formulă completă”, a spus, râzând, Alexis.

Viața cu 11 copii nu este deloc ușoară. Pentru Alexis, ziua începe la cinci dimineața, la o oră după ce soțul ei, David, pleacă la serviciu. Are câteva minute de liniște, de care profită din plin, înainte ca alarmele să sune. Mașina de spălat rufe este încărcată de 49 de ori pe săptămână.

„Uneori, eu și soțul meu ne uităm unul la celălalt și ne întrebăm „Doamne, ce am făcut?!”, dar imediat după, unul dintre copii face ceva simpatic și ne face să uităm orice urmă de regret”, a adăugat femeia.