Antena Căutare

A orbit de la vodca si si-a recapatat vederea cu whisky. Lectia de viata a unui barbat din Noua Zeelanda

Whisky a devenit, pentru un barbat de 65 de ani, un medicament miraculos. L-a ajutat sa-si recapete vederea pierduta din cauza unei alte bauturi, vodca

Povestea lui Denis Duthie, din Noua Zeelanda, incepe in momentul in care a baut vodca la o petrecere, iar alcoolul a reactionat cu medicamentele sale pentru diabet, iar barbatul a orbit instantaneu. „Credeam ca s-a facut intuneric, dar era numai trei si jumatate dupa-amiaza. Ma gandeam ca imi revin pana a doua zi de dimineata, dar m-am trezit tot orb”, a spus Duthie.

Barbatul a fost transportat de urgent la spital, acolo unde medicii au intervenit imediat. Nu i-au fost date prea multe sanse de supravietuire, ba mai mult decat atat, sotia a fost indemnata sa-si ia ramas bun de la el.

Cu toate acestea, in timpul operatiei, doctorii au realizat ca barbatul de fapt s-a intoxicat cu formaldehida. Astfel, au luat decizia de a-i administra etanol. Si pentru ca spitalul nu detinea suficient etanol, un angajat a fost trimis sa cumpere o sticla de whisky, bautura bogata in aceasta substanta.

La scurt timp dupa ce medicii i-au introdus barbatului whisky in stomac, prin intermediul unui tub, acesta si-a revenit in mod incredibil, potrivit Daily Mail. „M-am trezit dupa cinci zile si am putut vedea din primul moment”, a afirmat Duthie.

Sursa: stuff.co.nz

Ce i-a dat partidul lui Gagarin, primul om din spatiu: un televizor "Rubin", o chiuveta, un aspirator, un palt... Culmea dorintei de Craciun: angajati din Statele Unite au reusit sa-si infurie sefii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x