Antena Căutare

A plimbat 3 bunicuţe cu 265 km/h! Reacţia lor este nemaipomenită!

Unele persoane au emoţii şi atunci când merg cu maşina la limita legală a vitezei, în vreme ce altele preferă să simtă cât mai des adrenalina cum curge prin vene.

A plimbat 3 bunicuţe cu 265 km/h! Reacţia lor este nemaipomenită!
Clipul video a devenit viral pe internet

Unele persoane au emoţii şi atunci când merg cu maşina la limita legală a vitezei, în vreme ce altele preferă să simtă cât mai des adrenalina cum curge prin vene.

Şoferul profesionist Corey Hosford le-a oferit unor bunicuţe şansa de a merge cu o super-maşină pentru prima dată în viaţa lor. Reacţia acestora este una incredibilă, dar plină de umor.

„O, Doamne!”, a fost prima reacţie a doamnelor, atunci când şoferul a parcat Lamborghini-ul lângă ele şi a deschis uşa. „O, uite, parcă este o navă spaţială!”, a exclamat bunica blondă, care avea să experimenteze prima adrenalina la peste 250 km/h.

Dansul piticilor este noua senzație! Trebuie neapărat să trimiți asta prietenilor tăi, vor râde cu lacrimi! (VIDEO)

„Este pentru prima dată când plimb cu maşina bunicuţe. Sunt emoţionat, sper doar ca să nu provoc nimănui un infarct!”, a precizat şoferul profesionist înainte să înceapă aventura.

Imaginile au ajuns virale pe internet

Bunicuţele au fost rugate prima dată să îţi pună centura de siguranţă, iar acestea nu credeau că este necesară, mai ales pentru că nu ştiau ce le aşteaptă. „O să mergem într-o plimbare relaxantă!”, a precizat Corey la plecarea de pe loc, fără să le ofere doamnelor, aflate în etate, informaţii suplimentare.

„Îmi este frică să ating ceva pe aici ca să nu mă evacuez!”, spune bunica blondă cu zâmbetul pe buze, înainte ca maşină să o ia la goană şi mimica feţei să nu i se mai schimbe din cauza emoţiei ce reprezenta o combinaţie de teamă cu entuziasm, frică cu dorinţa de a experimenta mai mult.

Vezi AICI clipul video!

Savantul autist! A "recitat" din memorie primele 22.414 zecimale ale constantei matematice Pi... România a bătut un record de temperatură vechi de 55 de ani! Au fost 23 de grade Celsius în Călăraşi!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x