Antena Căutare

La opt ani, a predat cea mai importantă lecție din lume, în prima zi de școală! Gestul uimitor pe care l-a făcut pentru un coleg cu autism – Foto

Un copil în vârstă de opt ani „a predat” cea mai importantă lecție din lume, în prima zi de școală, după ce a văzut că un coleg al lui, care suferă de autism, era copleșit de situația în care se afla.

Un copil în vârstă de opt ani „a predat” cea mai importantă lecție din lume, în prima zi de școală, după ce a văzut că un coleg al lui, care suferă de autism, era copleșit de situația în care se afla.

Gestul pe care l-a făcut Christian Moore, în vârstă de opt ani, din Wichita, Kansas, Statele Unite ale Americii, a fost povestit de mama lui, Courtney.

„L-a luat de mână pe colegul lui care plângea și a mers cu el către intrarea în școală. A așteptat să sune clopoțelul, după care l-a condus înăuntru”, a povestit mama băiatului în vârstă de opt ani.

Colegul pe care Christian Moore l-a ajutat suferă de o tulburare de spectrul autist. Mama acestuia, April Crites, a povestit că îi este teamă mereu că alți copii vor râde de băiatul ei, Cooner, din cauza aceasta.

Tot ea a dezvăluit că după acest moment emoționant petrecut în prima zi de școală, cei doi băieți au devenit buni prieteni.

„Conner mi-a spus că îl iubește pe Christian. Dacă atunci când se joacă cu alți băieți de vârsta lui poate deveni frustrat, acest lcuru nu se întâmplă când se joacă cu Christian”, a mărturisit April Crites.

Mama lui Christian a explicat că fioul ei nu a văzut nimic diferit la Conner, ci doar un copil care avea nevoie de un prieten.

Românul care a salvat doi oameni de la înec în Bulgaria, primit ca un erou la intrarea în țară: „Am rămas fără aer”... Record mondial doborât de doi corporatiști! În doar 76 de ore, au parcurs aproape 450 de kilometri pe jos, dar şi cu bic...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x