Căutare Live

A primit un mesaj de la tatăl ei mort, la 10 luni de la decesul lui! „Când am citit ce mi-a cerut să fac, nu mi-a venit să cred!” - FOTO

O tânără din Filipine a primit un mesaj de la tatăl ei mort, la 10 luni de la decesul lui, cu câteva instrucțiuni specifice, ce au uimit-o.

A primit un mesaj de la tatăl ei mort, la 10 luni de la decesul lui! „Când am citit ce mi-a cerut să fac, nu mi-a venit să cred!”

Tânăra, Alyssa Mendoza, din Manila, a explicat că înainte de a muri din cauza unei boli cronice la rinichi, în 2019, tatăl ei a pregătit o surpriză.

Mai exact, Alyssa Mendoza a primit un e-mail pe care tatăl ei l-a programat pentru mai 2020, la zece luni de la moartea lui, prin care acesta i-a lăsat instrucțiuni cu privire la organizarea unei petreceri cu ocazia „nunții de argint”, pentru soția lui.

A primit un mesaj de la tatăl ei mort, la 10 luni de la decesul lui! „Când am citit ce mi-a cerut să fac, nu mi-a venit să cred!” - FOTO

A primit un mesaj de la tatăl ei mort, la 10 luni de la decesul lui! „Când am citit ce mi-a cerut să fac, nu mi-a venit să cred!”

„Ţine, Leano, curu' zvelt!”. Ironia usturătoare pe fondul căreia Maria Tănase a plecat cu inima frântă de lângă Constantin Brâncuși, deși l-a iubit veșnic

În plus, bărbatul s-a asigurat, înainte de a muri, că soția lui, Joji, va primi câte un buchet de flori, în următorii ani, de ziua ei, pe 19 august, de Sfântul Valentin, precum și la aniversarea căsniciei lor, pe 10 iunie.

„În urmă cu trei săptămâni, am primit un e-mail programat de tatăl meu, înainte de a muri. Inițial, mi-a fost teamă să îl deschid. L-am deschis după două zile și nu mi-a venit să cred ce mi-a scris. Iubirea tatălui meu pentru mama mea a fost cu adevărat incredibilă.

E-mailul conținea instrucțiuni pentru mine, ca să organizez o petrecere pentru nunta lor de argint. E-mailul conținea și o scrisoare cu toate cuvintele pe care mama a trebuit să le audă de la el, ca să se simtă mai bine.

A aranjat totul și pentru ca mama mea să primească flori de ziua ei, de Sfântul Valentin și la aniversarea căsniciei lor. Moartea nu l-a putut opri pe tata să îi arate în continuare iubire mamei mele”, a povestit Alyssa Mendoza.

„Ieși afară, stârpitură!”. George Enescu a iubit o criminală cu 73 de victime! A găsit-o în pat cu altul și cu fața desfigurată de acid, dar a cerut-o în căsătorie

Alyssa a mai dezvăluit că tatăl ei a dorit ca ea să o ducă pe mama ei la un restaurant preferat de ea sau să îi comande ce vrea ea să mănânce, acasă.

„Am făcut tot ce mi-a cerut. Bineînțeles că mama a plâns, pentru că îi lipsește teribil dragostea vieții ei, dar am văzut în ochii ei și bucuria provocată de această surpriză plănuită de tata”, a mai dezvăluit Alyssa.

MESAJE DE PAŞTE: Cele mai frumoase gânduri pentru urări și felicitări la prieteni, familie şi colegi, de Învierea Domnul... Exercițiul care a înnebunit internetul! Ultima ecuație este pentru genii! Jocul este pierdut în proporție de 90%...
Parteneri
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa. Unde te poți distra iarna aceasta
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa sunt deja deschise și gata să-și primească vizitatorii. În ciuda pandemiei de COVID-19, multe orașe mari au decis să-și deschidă porțile pentru cei dornici să experimenteze magia sărbătorilor de iarnă. Deși vor exista restricții de participare, oamenii sunt așteptați în număr cât mai mare.
Catine.ro
Ultimele știri