Antena Căutare

Îți va da fiori reci! I-a murit soția într-un accident teribil, iar ce s-a întâmplat o oră mai târziu întrece orice imaginație! O lume întreagă e șocată: ”Se iubeau de 35 de ani!”

Un bărbat în vârstă de 59 de ani s-a stins din viață la doar o oră după ce a aflat o veste cumplită, ce pur și simplu l-a sfâșiat de durere. Povestea lui a fost făcută publică și a făcut înconjurul lumii.

Un bărbat în vârstă de 59 de ani s-a stins din viață la doar o oră după ce a aflat o veste cumplită, ce pur și simplu l-a sfâșiat de durere. Povestea lui a fost făcută publică și a făcut înconjurul lumii.

Ron Niemi avea 59 de ani și era căsătorit cu Barbara Butler, 64 de ani, de 35 de ani. Viața lor, însă, a luat o turnură cumplită săptămâna trecută, când femeia a fost implicată într-un accident teribil, în urma căreia și-a pierdut viața.

O oră mai târziu, după ce bărbatul a aflat vestea teribilă, acesta a murit. Cu ultimele puteri, conform unei surse apropiate acestora, bărbatul le-a spus copiiilor că n-ar fi știut ce să facă fără mama lor.

Cei doi soți au lăsat în urmă nouă copii și 25 de nepoți, care sunt sfâșiați de durere după pierderea ambilor părinți.

La scurt timp după aflarea veștii că soția lui s-a stins din viață, bărbatul a început să-și sune copiii ca să0i anunțe, iar la un moment dat a suferit un infarct. Deși a fost dus de urgență la spital, el n-a mai putut fi salvat.

”Nu aș fi știut ce să fac fără ea.”, ar fi fost ultimele cuvinte ale lui.

De asemenea, unul dintre fiii bărbatului a povestit la Fox 10 că era foarte trist după moartea mamei lui: ”Mi-a spus că nu știe ce o să facă” și i-am zis că o să ajung repede.” N-a mai ajuns, întrucât la scurt timp, una dintre surorile lui l-au anunțat că tatăl lui a murit.

Cum ne dăm seama când o persoană ne minte pe internet. Detaliul banal care dă pe oricine de GOL!... MINUNE într-o biserică din SUA? Statuia Fecioarei Maria a început SĂ PLÂNGĂ! Detaliul EXTRAORDINAR despre lacrimile ei -...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x