Antena Căutare

A PROFEȚIT destinul ROMÂNIEI! „Acest om va opri ca prin miracol prăbuşirea naţiunii române”!

Există numeroase profeții despre omenire, dar puțini sunt cei care știu că printre acestea există și unele care se referă la români și la țara noastră.

Există numeroase profeții despre omenire, dar puțini sunt cei care știu că printre acestea există și unele care se referă la români și la țara noastră.

Potrivit unui prezicător de origine indiană, Bucovina este un tărâm binecuvântat unde va apărea, cât de curând, o personalitate politică ce nu s-a mai văzut până acum în România. Despre acesta se spune că va fi un adevărat mântuitor al omenirii.

Acesta a vorbit despre viitorul țării noastre și destinul pe care îl va avea.

„Din Bucovina se va ridica un om plin de o mare credinţă în Dumnezeu şi bun, care va fi tare ca o stâncă. Totodată, el va fi o mână de fier, un om foarte înţelept şi drept, de nimeni cunoscut aşa până la acea dată. El va opri ca prin miracol prăbuşirea naţiunii române şi tot el o va înălţa ca să ajungă în fruntea statelor de pe glob. România va ajunge astfel cu ajutorul lui, în scurt timp, la cea mai mare extindere teritorială din întreaga sa existenţă şi la cea mai mare înflorire economică.”

După ce vezi asta, n-o să te mai plângi niciodată! Deşi NU are picioare, se plimbă cu skateboardul şi e cea mai fericită... Arsenie Boca a profețit destinul ROMÂNIEI! Vom fi invadați, vor lua totul! Flăcările vor împiedica românii să se întoarc...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x