Antena Căutare

A pus bănuț peste bănuț și a reușit să construiască o piramidă demnă de Cartea Recordurilor: „Așa mi-am petrecut doi ani din viață”

Aproape doi ani și peste un milion de monede. Bărbatul a avut un plan măreț: să construiască cea mai mare piramidă din lume, „Bestia de Cupru”, vizând astfel includerea în Cartea Recordurilor Guinness.

Aproape doi ani și peste un milion de monede. Bărbatul a avut un plan măreț: să construiască cea mai mare piramidă din lume, „Bestia de Cupru”, vizând astfel includerea în Cartea Recordurilor Guinness.

Cory Nielsen, în vârstă de 55 de ani, care locuieşte în Phoenix, a construit o piramidă cu peste un milion de monede de un cent, pe care a numit-o „Copper Beast”, într-o iniţiativă filmată şi publicată pe YouTube şi prin care a dorit să doboare actualul record mondial în domeniu, deţinut de Lituania, potrivit mass-media locale.

„Am petrecut în total 1,8 ani cu realizarea acestei construcţii”, a spus americanul în una dintre cele 46 de înregistrări video publicate pe YouTube.

A pus bănuț peste bănuț și a reușit să construiască o piramidă demnă de Cartea Recordurilor: „Așa mi-am petrecut doi ani din viață”

Purtători de cuvânt ai Cărţii Recordurilor Guinness au confirmat pentru New York Post că au primit solicitarea privind înscrierea recordului, însă vor avea nevoie de mai multe săptămâni pentru verificarea acestuia, ca urmare a numărului mare de cereri primite.

Cea mai mare piramidă din monede omologată de Guinness este cea realizată de Vytautas JakStas şi Domas Jokubauskis din Lituania, care au utilizat în total 1.000.935 de monede pentru a realiza această construcţie în anul 2014.

Structura lui Cory Nielsen, începută în iunie 2016, este formată din 1.030.315 de monede de un cent, cunoscute în Statele Unite sub numele de „penny”.

A pus bănuț peste bănuț și a reușit să construiască o piramidă demnă de Cartea Recordurilor: „Așa mi-am petrecut doi ani din viață”

În primul său video postat pe YouTube, el prezintă începerea construcţiei. Potrivit lui, după ce va fi omologat noul record Guinness, Cory Nielsen va schimba echivalentul monedelor în bancnote - o sumă care se ridică la peste 10.000 de dolari.

În aşteptarea vizitei reprezentanţilor Cărţii Recordurilor Guinness pentru a fi confirmat recordul, americanul se gândeşte deja la viitorul său proiect, o construcţie specială pe care doreşte să o realizeze cu ajutorul unui cazinou şi care va consta în ridicarea unei piramide ce va fi compusă din 4,1 milioane de monede de 25 de cenţi.

Sursa foto: Facebook/ Cory Nielsen

Bărbat, înjunghiat pe platourile unde este filmat un lungmetraj cu Anne Hathaway... „Omenirea nu a mai văzut așa ceva”. NASA a publicat o imagine uluitoare de pe o planetă pitică – Foto...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x