Live acumAsia Express - Drumul Comorilor
Prime Time 20:00Asia Express - Drumul Comorilor

VIDEO/ A rămas mutilat pe viață! Un rapper și-a pierdut jumătate din cap într-o explozie provocată la un laborator de droguri

Rapperul Dr Knarf, altfel cunoscut sub numele de Niko B., a fost aruncat de la studioul său de înregistrări din Köln, Germania, în curte când clădirea a explodat pe 6 februarie 2017. Se presupunea că producea droguri în subsolul studioului, când combinația de extract de canabis puternic concentrat amestecat cu gaz butan a explodat din sticlele în care erau păstrate.

Rapper Dr Knarf

Dr Knarf, în vârstă de 35 de ani, a dezvăluit că după ce a fost aruncat din clădire, creierul său i s-a umflat atât de mult, încât a trebuit să fie îndepărtată o porțiune uriașă a craniului, lăsându-l efectiv cu o jumătate de cap.

El a suferit arsuri pe 40% din corp și, potrivit medicilor, șansele sale de supraviețuire nu erau aproape de niciunul. Cu toate acestea, tânărul de 35 de ani a continuat să lupte pentru viața sa, în ciuda rănilor oribile pe care le-a suferit.

Rapperul a vorbit acum despre exerință: „Arsurile nu au fost nimic comparativ cu ceea ce a urmat. Am fost timp de trei luni în comă, timp în care am suferit patru lovituri. Creierul meu a crescut atât de mult, încât a trebuit să fie îndepărtat o parte din os”.

Într-un videoclip postat pe pagina sa de Facebook, rapperul a putut fi văzut - pentru prima dată de la accidentul său - așezat într-un scaun cu rotile în timp ce se adresează fanilor săi, spunându-le: „Mă lupt din nou la viață”.

Dr Knarf a spus că dorește „clarificarea unor lucruri”, în primul rând un zvon care sugerează că a pierdut ambele mâini în explozie. Ținându-le, a spus: „Mâinile mele sunt încă acolo, arse”

Rapperul a recunoscut că a greșit înainte de explozie, dar nu a comentat mai multe despre ce s-au produs din cauza unei anchete penale în curs. În ciuda faptului că o proporție mare din craniul său lipsește și accidentul l-a lasat paralizat, tânărul de 35 de ani are o perspectivă pozitivă asupra vieții și este hotărât să nu-i lase rănile să-l definească. Rapperul învață în prezent să meargă din nou și speră să lanseze un nou album, Prometheus, în 2020.