Antena Căutare

A salvat un bebeluș din toberon, iar 22 de ani mai târziu acesta l-a făcut mândru. „Vreau să-i transmit un mare mulţumesc pentru tot ceea ce a făcut”

Un agent FBI a avut parte de un moment emoționant în timpul petrecerii de pensionare. În urmă cu 22 de ani, în cadrul primei anchete la care a participat, agentul a găsit un bebeluș aruncat într-un tomberon. După 22 de ani acesta l-a făcut mândru.

Un agent FBI a avut parte de un moment emoționant în timpul petrecerii de pensionare. În urmă cu 22 de ani, în cadrul primei anchete la care a participat, agentul a găsit un bebeluș aruncat într-un tomberon. După 22 de ani acesta l-a făcut mândru.

Colegii agentului l-au căutat pe copil, care a ajuns militar în armata Statelor Unite ale Americii și l-au adus la ceremonia de retragere a salvatorului său.

În urmă cu 22 de ani, Troy Sowers se afla la prima misiune ca agent FBI și investiga răpirea unui bebeluș. Acesta a interogat femeia suspectă și a luat hotărârea să facă o descindere la ea acasă.

„Femeia încă nu mărturisise că a răpit copilul, şi în casa ei am găsit câteva indicii că ar fi fost implicată în răpire. Am stat de vorbă cu fiica ei vitregă în vârstă de 13 ani, care a început să plângă şi ne-a spus că nu ştie unde este copilul”, povesteşte Sowers.

Agentul s-a dus fix în locul în care femeia a ascuns copilul, acesta se afla într-o cutie.

“În cei 22 de ani de carieră, de câte ori m-a întrebat cineva care au fost momentele mele de glorie, menţionam asta - că am scos un bebeluş dintr-o cutie. Nu m-am concentrat prea mult pe asta, pentru că e unul dintre lucrurile obişnuite pe care le facem”, declară agentul.

Băiatul a fost invitat la petrecerea de pensionare, unde a participat la cel mai emoționant moment al serii.

“S-a ţinut tare, am crezut că va izbucni în plâns, dar a rezistat. Vreau să-i transmit un mare “mulţumesc” pentru tot ceea ce a făcut, fără ajutorul lui nu aş fi unde sunt acum: un puşcaş marin al SUA”, spune copilul.

Primul hotel aeroport din România a fost inagurat pe Aeroportul Internațional „Henri Coandă” din București... Micii producători şi comercianţii ambulanţi îşi pot expune produsele în pieţe şi târguri într-o trăsură tip fast-food, c...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x