Antena Căutare

A simţit că cineva îl urmăreşte şi a decis imediat să facă o poză. Ce a surprins bărbatul te va lăsa mut

Brokc David, membru al grupului „Vanatorii de Fantome din Toowoomba”, spune că ar fi fost urmărit de o fantomă, prin pădure.

Brokc David, membru al grupului „Vanatorii de Fantome din Toowoomba”, spune că ar fi fost urmărit de o fantomă, prin pădure.

Barbatul cerceta o zona in care s-ar fi sinucis mai multe persoane, iar la un moment dat a simtit ca nu mai este singura prezenta din jur, simtind o prezenta stranie, scrie Daily Mail.

„Din senin, a observat cum cineva il urmareste cu privirea si se tine dupa el. S-a intors, a facut mai multe fotografii, iar cand s-a uitat la ele a descoperit asta", povesteste un membru al grupului „Vanatorii de Fantome din Toowoomba”.

David povesteste ca a reusit sa surprinda o silueta imbracata in rosu. Din acel moment, se pare car fi inceput sa fie bantuit si ca de cand a facut fotografia este bantuit.

„De atunci, oriunde merg simt ca ma urmareste cineva. Merg pe strada si simt cum cineva este pe cale sa sara pe mine din spatele unui copac", se plange barbatul pe Facebook.

„Nu au venit preoții, dar a venit un câine!” Povestea bulldogului rapidist care a impresionat întreaga România după moa... Drăgălăşenie "eroică"! Dominic, fiul Antoniei, şi Carla's Dreams, imagine de colecţie! Fanii: "Visează co...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x