A stat 15 ore la - 12 grade, în morgă. Apoi, s-a trezit direct în plâns. China este șocată de ”Miracolul lui An An”

 

Născut prematur, cu doar 1,38 kg greutate, An An a stat 23 de zile în incubator. Apoi a fost luat acasă de părinți. A intrat în stop cardiac și a decedat. A stat 15 ore în morgă, la minus 12 grade. S-a trezit, plângând, înainte de a fi incinerat


Micuțul An An s-a născut cu probleme multiple, pe 8 ianuarie. Avea numai 1,38 kg, așa că a ajuns, instant, în incubator. A petrecut, aici, 23 de zile. Cum Anul Nou Chinezesc se apropia, părinții săi l-au luat acasă de la spital, în provincia Jinhua, pentru a petrece această sărbătoare. Din păcate, fără supraveghere medicală, An An n-a putut trece peste probleme, a intrat în stop cardiac și a decedat.

A fost dus la morgă unde a stat, oficial, 15 ore la -12 grade Celsius!!! Cu câteva minute înainte de a fi incinerat, conform celor de la ”Daily Mail”, s-a trezit și a început să plângă. În primă instanță, cei de acolo s-au speriat, apoi l-au transportat, rapid, direct la ”Urgențe”, unde An An a fost salvat!

China întreagă vorbește despre un miracol, în timp ce părinții au declarat că în mai puțin de trei zile au trecut prin stări total opuse, dar că sunt bucuroși că micuțul respiră!

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe