Antena Căutare

Și-a pierdut 24 de ani din viață, singur, între urși, lupi și tigri siberieni, dintr-un motiv închipuit! A crezut că a făcut greșeala vieții lui, dar nu a fost așa! Fiica lui: „Nu vreau să-l văd!”

Un bărbat din Rusia și-a pierdut 24 de ani din viață trăind singur, în taigaua siberiană, într-un loc frecventat de urși, lupi și tigri siberieni. A crezut că a făcut greșeala vieții lui și a plecat de acasă, speriat de consecințe, doar ca să afle, după peste două decenii, că, de fapt, tragedia ce l-a pus pe fugă nu s-a petrecut.

Un bărbat din Rusia și-a pierdut 24 de ani din viață trăind singur, în taigaua siberiană, într-un loc frecventat de urși, lupi și tigri siberieni. A crezut că a făcut greșeala vieții lui și a plecat de acasă, speriat de consecințe, doar ca să afle, după peste două decenii, că, de fapt, tragedia ce l-a pus pe fugă nu s-a petrecut.

Povestea bărbatului, Nikolai Gromov, acum în vârstă de 72 de ani, fost tăietor de lemne, a început când și-a dat demisia de la locul său de muncă, înrolându-se în armata Rusiei. Apoi, a ajuns șef de arest într-o colonie penală.

O căsnicie, două aventuri și o șansă pierdută

În perioada petrecută în armată, Nikolai Gromov s-a căsătorit. El și soția lui, Lyubov Petrovna, au devenit părinții unui băiat, în 1970, și ai unei fete, în 1975.

Însă, viața i-a fost dată peste cap când s-a îndrăgostit de o deținută din colonia penală. Simțind că nu poate trăi fără ea, Nikolai Gromov a ajutat-o să evadeze, în mai 1980.

Deveniți fugari, Gromov și iubita lui au găsit o cabană abandonată în pădure, la aproximativ 40 de kilometric distanță de penitenciar. Însă, cei doi au fost arestați, iar Gromov a fost condamnat la 12 ani de pușcărie, timp în care iubita lui deținută a dispărut, iar mariajul i s-a destrămat.

Fiorii dragostei nu au dispărut de tot pentru Nikolai Gromov. Bărbatul a avut o aventură cu o altă femeie, în Taișet, dar noua lui iubită l-a părăsit, după ce a născut o fetiță, lăsându-l singur cu bebelușul.

Și-a pierdut 24 de ani din viață, singur, între urși, lupi și tigri siberieni, dintr-un motiv închipuit! A crezut că a făcut greșeala vieții lui, dar nu a fost așa! Fiica lui: „Nu vreau să-l văd!”

Fără loc de muncă și fără niciun loc în care să poată merge, Nikolai Gromov s-a întors la fosta lui soție, Lyubov Petrovna, în Siberia. Femeia a deschis ușa locuinței și l-a găsit cu fiica lui în brațe. Și-a implorat fosta soție să îl primească înapoi și să îl ajute să crească bebelușul. Lyubov Petrovna a fost de acord.

Pentru o perioadă, Nikolai Gromov, soția și copiii lui au fost fericiți, dar nu a durat mult până când bărbatul a început să bea și să devină agresiv.

La un moment dat, Gromov și-a atacat soția și fiica în vârstă de șase ani, după care a fugit din casă și a mers să consume alcool. Când s-a trezit din beție și s-a întors acasă, locuința era goală. Atunci, bărbatul a crezut că și-a omorât soția și fiica, deși ele fuseseră la spital, după care se mutaseră într-o altă casă.

Nikolai Gromov nu s-a gândit, însă, la această variantă. A rupt-o la fugă, în taigaua siberiană, gâdnindu-se că acolo nu va fi găsit niciodată de polițiști. Și-a construit un adăpost din lemn în mijlocul sălbăticiei, într-un loc frecventat de urși, lupi și chiar de tigri siberieni.

Capitolul final din povestea bizară a lui Nikolai Gromov a început cu o rană pe care a suferit-o la un picior. Deși rana i s-a infectat, bărbatul nu a cerut ajutorul vreunui medic. Însă, a ajuns la spital, într-un final, alături de mai mulți oameni, după ce regiunea în care se afla, Irkutsk, a fost lovită de inundații.

Și-a pierdut 24 de ani din viață, singur, între urși, lupi și tigri siberieni, dintr-un motiv închipuit! A crezut că a făcut greșeala vieții lui, dar nu a fost așa! Fiica lui: „Nu vreau să-l văd!”

Ce i-a spus fiicei pe care a crezut că a omorât-o

Lui Gromov i-a fost amputate piciorul infectat. Bărbatul a ajuns repede pe mâna autorităților. Însă, întrucât fapta petrecută la începutul anilor 1990 s-a prescris, Gromov a fost lăsat în libertate.

Fosta lui soție nu l-a mai reîntâlnit, deoarece a murit, la începutul acesti an, înecat în propria ei cadă. Fiica pe care a crezut că a omorât-o trăiește în Novokuznetsk, alături de soțul ei, și nu este interesată să ia legătura cu tatăl ei.

„Nu vreau să îl văd! De ce aș avea nevoie de el? Nu am auzit niciun cuvânt de la el în toți acești ani. Am crezut că nu este în viață”, a spus ea.

Totuși, femeia și-a întâlnit tatăl, după ce poliția i-a cerut ajutorul pentru identificarea lui.

„Nu îmi păstra gânduri negre. Un tată rămâne un tată, chiar dacă este unul prost”, i-a spus Nikolai Gromov fiicei lui.

Ministerul Culturii: Statul român şi Casa regală, în negocieri privind ansamblul Peleş... Motivul pentru care un tânăr de 24 de ani s-a căsătorit cu verișoara lui, de 81! Vecinii bătrânei sunt revoltați...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x