Antena Căutare

A venit iarna! Cum iti decorezi casa?

E clar, iarna a inceput sa puna stapanire pe tot ce ne inconjoara. Iti ingheata nasul cand iesi afara si te bucuri cand ajungi acasa unde e cald si bine. Si mai ales frumos! Asa este cand ai atarnate peste tot inimioarele Santa's Sweethearts, ca sa il astepti din timp pe Mos Craciun cum se cuvine.

De Craciun iti doresti sa fii inconjurat de oameni dragi si de caldura. De puloverul pe care bunica ti l-a tricotat acum trei ani, de catelul blanos pe care il iubesti atat de mult. De mirosul bradului si de lumina oferita de focul din semineu.

Santa's Sweethearts sunt ornamentele speciale pentru casa ta care iti vor aminti cat de importanta este dragostea, cat de placut este sa fii printre oameni iubiti. In carouri vesele alb si rosu, cu o danteluta lucrata manual din bumbac perlat bej, iti vor impodobi intr-un stil vintage bradul sau orice alt colt din casa pe care il doresti. Iti vor fi mereu alaturi, atunci cand bei o ciocolata calda sau imparti cu persoana iubita o cana de vin fiert. Pentru aroma Craciunului de alta data, cand ne bucuram de fiecare data cand intram in casa si mirosea a cozonac si mere coapte.


Santa's Sweethearts vin in set de 3 bucati de 11x9cm si sunt lucrate manual din bumbac de artistii Le Cose Animate. Poti folosi inimioarele pentru a impodobi bradul, pentru a decora cadourile sau le poti oferi in dar unei persoane dragi.

Vrei sa afli mai multe detalii despre inimioarele decorative si alte idei de decoratiuni de iarna? Apasa aici!

Umor de indragostiti: Sedinta foto inedita cu parteneri care fac schimb de haine... Moneda de argint de la BNR, dedicata lui George Emil Palade...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x