Antena Căutare

A vrut să își tatueze sprâncenele, dar lucrurile nu au mers conform planului. Cât a costat-o tratamentul eșuat „A fost îngrozitor”

O mamă a făcut greșeala vieții ei când a hotărât să își tatueze sprâncenele. Ce s-a întâmplat apoi i-a speriat pe cei mici. Cum arată acum și cât timp va dura noul ei „look”.

colaj femeie cu sprâncenele mari Galerie
O mamă a făcut greșeala vieții ei când a hotărât să își tatueze sprâncenele. Ce s-a întâmplat apoi i-a speriat pe cei mici. Cum arată acum și cât timp va dura noul ei „look”. | Profimedia

O femeie din Texas, mamă a doi copii, a decis să încerce o nouă metodă de a-și tatua sprâncenele, dar nu-și imagina ce a urmat. Crystal Weinstock, de 38 de ani, a fost șocată când a văzut ce i-a făcut make-up artistul. Sprâncenele ei sunt mult mai groase decât ar trebui și nu mai seamănă deloc cu ea, iar acum copiilor ei le este frică să se apropie de ea.

A vrut să își tatueze sprâncenele, dar lucrurile nu au mers conform planului. Cât a costat-o tratamentul eșuat „A fost îngrozitor”

Citește și: Tot ce trebuie să știi despre sprâncenele decolorate. Tedința de înfrumusețare care face furori printre vedete

Crystal Weinstock, susține că sprâncenele care i-au fost desenate sunt mult prea groase și se simte umilită. Femeia a plătit 340 de dolari pentru tratamentul care implică tatuarea sprâncenelor folosind ace mici care adaugă pigment semipermanent pe piele. Deși își dorea demult să apeleze la o astfel de tehnică de înfrumusețare pentru a economisi timp, femeia care se ocupă de igiena orală, este acum indignată de cum arată.

Femeia spune că a fost șocată de rezultat și că arăta atât de diferit încât fiicei sale i-a fost frică și să se apropie de ea.

Citește și: Tratamente naturiste pentru rezistența la insulină. Cât de eficiente sunt

„Fiind o mamă ocupată, am descoperit că încercarea de a-mi umple sprâncenele și de a mă asigura că au forma potrivită durează prea mult. M-am gândit că microblading-ul ar fi o idee grozavă. Niciodată, într-un milion de ani, n-aș fi putut ghici că va ieși așa. A fost îngrozitor. Când m-a văzut fiica mea de doi ani, chiar s-a speriat și s-a panicat”, a povestit Crystal Weinstock, potrivit Daily Mail.

Mai mult, având în vedere că sprâncenele ei sunt tatuate, procesul de a reveni la normal va fi unul lung. Potrivit declarațiilor ei, tratamentul de îndepăratare poate dura un an.

„Acum trebuie să am sesiuni de îndepărtare a tatuajului, pentru a încerca să descompun pigmentul și e posibil să fie necesar să fac un tratament cu laser. Ar putea dura până la un an ca să arate mai bine”, a mai adăugat aceasta.

Crystal a mai povestit că, prima dată, a încercat să apeleze la această tehnică de înfrumusețare în luna noimebrie a anului trecut. Însă, din cauza sângerărilor, culoarea nu a stat pe piele și a fost nevoită să amâne procesul. Ea a revenit luna următoare, după ce make-up artistul i-a spus că a găsit o metodă prin care să rezolve această problemă.

„Eram atât de bucuroasă că voi avea sprâncene perfecte și că nu trebuie să le mai fac eu. Mi s-a arătat o poză cu un model și am văzut cum ar urma să arate spâncenele mele apoi și mi-a plăcut. Așa că, în decembrie, m-am întors pentru a doua mea ședința”, și-a mai amintit femeia.

Ea a mai dezvăluit că încă de la început a specificat că își dorește doar să îi umple spațiile goale din sprâncene și că nu le vrea mai groase. Cu toate acestea, la un moment, după ce a considerat că a trecut prea mult timp, a vrut să se uite în oglindă.

„La sfârșitul sesiunii, s-a uitat și mi-a spus să nu mă sperii. Că e posibil să fi urcat prea mult cu linia părului, dar că va comanda un agent de îndepărtare pentru a corecta greșeala. Când m-am uitat prima dată oglindă, nu mi-a venit să cred ochilor. A fost îngrozitor”.

Însă nu doar ea s-a speriat de noul ei look. Potrivit poveștilor femeii de 38 de ani, fiica ei cea mică s-a speriat și ea foarte tare când a văzut-o și nici nu a vrut să se mai apropie de ea.

„Fiica mea a venit în dormitor să mă trezească și s-a speriat extrem de tare. A început să țipe. Am văzut frica în ochii fiicei mele și mi s-a rupt inima”, a mai povestit Crystal Weinstock.

Acum, femeia încearcă să remedieze greșeala și să scape de aceste sprâncene. Spune că a găsit o clinică în California, la aproape 3 mile de unde locuiește și că este nevoită să zboare până acolo pentru a urma tratamentul. Cu toate acestea, îndepărtarea tatuajului poate dura până la un an.

Creatura cu un ochi, fără nas și gură, care s-a născut în gospodăria unui bărbat. Ce este vietate deformată... Arthur O Urso, bărbatul care are 9 soții, își dorește să își mărească familia. Cum decide cu care dintre femei să facă u...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x