Antena Căutare

Rapperul A$AP Rocky a fost arestat la Stockholm pentru agresiune - VIDEO

Rapperul american A$AP Rocky a fost arestat la Stockholm, în Suedia, miercuri dimineaţă, după un incident violent, fiind suspectat de agresiuni grave.

Rapperul american A$AP Rocky a fost arestat la Stockholm, în Suedia, miercuri dimineaţă, după un incident violent, fiind suspectat de agresiuni grave.

O înregistrare video în care rapperul şi trei dintre gărzile sale de corp pot fi văzuţi în timp ce lovesc un tânăr a fost publicată pe platforma online YouTube de site-ul american tmz.com.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

A$AP Rocky, pe numele real Rakim Mayers, a fost arestat miercuri dimineaţă, fiind suspectat de agresiune, potrivit procurorului oraşului Stockholm, citat de Reuters. Violenţele au avut loc duminică dimineaţă, la câteva ore după ce rapperul a susţinut un concert la festivalul de hip-hop Smash.

„O persoană a fost arestată pentru agresiune şi alte trei, pentru agresiuni grave", a explicat procurorul.

Într-o înregistrare publicată pe contul său de pe reţeaua de socializare online Instagram, rapperul s-a apărat spunând că presupusa victimă, însoţit de un alt tânăr, au părut să aibă un comportament agresiv faţă de grupul lui A$AP Rocky. Rapperul a mai spus că, în ciuda faptului că li s-a cerut să se calmeze, aceştia nu s-au conformat. Acesta a mai publicat o înregistrare video în care unul dintre cei doi tineri poate fi văzut atacând una dintre gărzile de corp ale rapperului.

În vârstă de 30 de ani, A$AP Rocky este rapper, producător, model, actor şi regizor de videoclipuri. A debutat în 2011, fiind foarte apreciat de critici. În 2013 şi-a lansat albumul de debut "Long. Live. A$AP", care a debutat pe primul loc în topul Billboard 200. În 2015, Rocky şi-a lansat cel de-al doilea album, "At. Long. Last. A$AP", care s-a plasat pe primul loc în Billboard 200.

Săptămâna de lucru de patru zile, un câștig atât pentru angajați, cât și pentru angajatori: Productivitate crescută, sal... Iluzie optică: Ce vezi în această imagine spune multe despre personalitatea ta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x