Antena Căutare

Absurd: Taxa pentru moarte

O familie din Seattle a fost obligata sa plateasca o "taxa pentru moarte", pentru copilul care a trait doar o ora.

Olivia Clark a supravietuit numai un ceas. Medicii nu se asteptau nici la atata. Durerea pe care au incercat-o parintii sai a fost dublata de o mare nedumerire, o data cu primirea unei tidule absurde, prin care li se punea in vedere ca trebuie sa plateasca o "taxa pentru moartea" Oliviei, in valoare de 50 de dolari.

Parintii Oliviei erau din comitatul Yakima, dar stiind ca nasterea fetitei va fi cu probleme, au venit la spitalul din comitatul King, la Centrul Medical al Universitatii Washington, unde stiau ca exista dotari mai performante si specialisti mai buni. Astfel, Olivia a murit in comitatul King. Ei au primit acasa o instiintare din partea legistilor de la King County Medical Examiner, care "revizuisera" cauzele decesul Oliviei, ca trebuie sa plateasca 50 de dolari "taxa de moarte".

Ulterior au aflat ca in acest comitat, in urma cu trei ani, se introdusesera taxe speciale pentru o a doua necropsie a persoanelor decedate, dupa ce departamentul de medicina legala al institutiei descoperise greseli in constatarea cauzelor a peste 300 de decese. Or, in cazul Oliviei, parintii ei nu inteleg de ce a mai fost vorba despre o a doua necropsie, cand medicii stiau de la bun inceput ca fetita nu avea nici o sansa nu doar sa supravietuiasca cat a supravietuit, ci chiar sa se nasca moarta.

Sursa: Jurnalul National

VIDEO! China construieste cel mai lung pod maritim din lume... Sa ne pregatim pentru intalnirile de gradul III!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x