Antena Căutare

Josnic! Accidentul în care a murit prințesa Diana, transformat într-o atracție, într-un parc tematic din SUA – Foto

Accidentul de mașină în care a murit prințesa Diana a fost transformat într-o atracție, într-un parc tematic din Statele Unite ale Americii ce s-a deschis recent.

Accidentul de mașină în care a murit prințesa Diana a fost transformat într-o atracție, într-un parc tematic din Statele Unite ale Americii ce s-a deschis recent.

Mai exact, accidentul de mașină ce i-a fost fatal prințesei Diana, petrecut în august 1997, în Paris, a fost recreat 3D. Vizitatorii sunt îndemnați să spună, după ce văd această atracție, dacă părerea lor este că familia regală britanică a fost implicată în moartea prințesei Diana – o ipoteză anulată de anchetatori.

Mai multe voci au criticat această atracție bazată pe moartea prințesei Diana, spunând că dovedește josnicie. Însă, acest lucru nu a împiedicat oamenii să viziteze parcul tematic.

De altfel, acest parc, National Enquirer Live, ce s-a deschis în această lună, în Pigeon Forge, Tennessee, folosește astfel de teorii ale conspirației – unele legate și de asasinarea lui John F. Kennedy, de Bigfoot și de extratereștri, pentru a atrage vizitatori.

Creatorul acestui parc tematic, Robin Turner, susține că nu este nimic în neregulă cu atracția ce prezintă accidentul ce i-a fost fatal prințesei Diana, precizând că vizitatorii nu pot vedea prim-planuri cu trupul neînsuflețit al acesteia. „Nu există sânge aici. Nimic din toate astea. Se vede doar cum s-a petrecut accidentul”, a spus el.

Josnic! Accidentul în care a murit prințesa Diana, transformat într-o atracție, într-un parc tematic din SUA – Foto

Parcul tematic nu îl iartă nici pe Michael Jackson. O machetă îl reprezintă pe megastar în celebra „cameră cu oxigen” pe care ar fi folosit-o acesta. Ochii manechinului ce îl reprezintă pe artist se deschid, având culoarea galbenă, la fel cum îi are el în „Thriller”.

Un alt manechin aduce aminte de momentul în care Michael Jackson l-a prezentat fanilor pe fiul său cel mic, Blanket, pe fereastra unei camera de hotel din Berlin, în 2002, când acesta era bebeluș.

Un bilet la acest parc tematic costă aproximativ 25 de dolari americani pentru un adult și 16 dolari americani pentru un copil.

Familia regală britanică nu și-a exprimat un punct de vedere legat de această atracție bazată pe moartea prințesei Diana.

„Se sinucide încet, pentru nimic”. Un culturist care își riscă viața pentru a-și mări mușchii șochează internetul – Foto... Un bărbat din Târgoviște şi-a găsit maşina învelită în hârtie igienică şi scotch...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x