Antena Căutare

Aceasta este cea mai dorită femeie din lume! Are 20 de ani și arată mai bine decât orice fantezie a ta!

E tânără, e frumoasă și celebră! Și ceea ce este cu adevărat incredibil este că a fost desemnată ca fiind cel mai râvnit model al momentului!

E tânără, e frumoasă și celebră! Și ceea ce este cu adevărat incredibil este că a fost desemnată ca fiind cel mai râvnit model al momentului!

A fost imposibil să nu o remarci pe tânără în cadrul recentei Săptămâni a modei de la New York sau în numeroasele campanii publicitare care au făcut din această tânără, de origine palestiniană, top modelul momentului, relatează AFP.

Bella Hadid, care a împlinit recent 20 de ani, a participat la 11 evenimente într-o săptămână, cu mult înaintea altor top-modele, inclusiv vedeta Kendall Jenner (6), sau propria soră Gigi (3).

Regină a modei pręt-a-porter, Bella care are 1,75 m înălțime fost intens solicitată și la prezentările din ianuarie ale caselor de modă Chanel sau Givenchy. Cu ochii albaștrii-verzui, părul șaten și pielea arămie, Isabella Khair Hadid, este prezentă și pe afișele campaniilor publicitare ale unor firme ca DKNY, Moschino, Fendi, Zadig &Voltaire sau Tag Heuer.

Alături de sora sa Gigi, care numără de 30 milioane de abonați pe Instagram și care i-a deschis calea, Bella Hadid face parte din noua generație de top modele a căror prezență pe rețelele de socializare le-a sporit notorietatea. Scurta sa idilă cu solistul canadian The Weeknd, pe numele său adevărat Abel Tesfaye, a suscitat de asemenea multe pasiuni.

Bella și-a început cariera la 18 ani, o vârstă destul de avansată în acest domeniu, iar deschizătoare de drumuri i-a fost sora ei, Gigi Hadid. Își datorează aspectul exotic tatălui său, Mohamed Hadid, promotor imobiliar care a devenit milionar și este o întruchipare a visului american. Palestinian născut la Nazaret, a emigrat în SUA după o scurtă trecere prin Siria.

Yolanda Hadid, mama fetelor, este fost manechin de origine olandeză, și a divorțat de soțul ei în 2000; este una din principalele protagoniste ale programului de reality show "The Real Housewives of Beverly Hills".

Sursa: Agerpres

Au făcut pod multifuncțional peste mare! Chinezii construiesc ceva ce omenirea n-a mai văzut până acum!... Vestea la care nu se aștepta nimeni! Cristiano Ronaldo și Angelina Jolie, legături nebănuite! Ce pun la cale cei doi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x