Antena Căutare

Aceasta este țara care oferă vacanțe gratuite turiștilor străini! Românii nu sunt excluși de pe listă!

Prin programul "Rent a Finn", Finlanda oferă vacanțe gratuite străinilor pentru a învăța să fie fericiți!

Vești bune pentru toți românii! O țară din Europa oferă vacante gratuite pentru turiștii străini pentru a învăța cum să fie fericiți! Despre ce țară este vorba și cum te poți scrie în proiect:

Prin programul "Rent a Finn", Finlanda oferă vacanțe gratuite străinilor pentru a învăța să fie fericiți!

După 20 martie, care de șapte ani de zile este sărbătorită drept Ziua Mondială a Fericirii, ONU a definit Finlanda pentru a doua oară consecutiv ca fiind cea mai fericită țară din lume. Pentru acest rezultate, a luat în considerare câteva variabile predominante, cum ar fi libertatea, încrederea, venitul, speranța de viață sănătoasă, sprijinul social și generozitatea.

Prin intermediul programului "Rent a Finn", țara nordică oferă vacanțe gratuite străinilor pentru a învăța să fie fericiți. Finlandezii își deschid casele și viața și îi învață pe vizitatori să experimenteze cum să se reconecteze cu natura.

Cum poți fi fericit în Finlanda

În afara de factorii pe care ONU i-a luat în considerare pentru a defini Finlanda ca fiind țara cu cei mai fericiți locuitori, dacă vei participa la inițiativa Rent a Finn puteți vizita opt sate finlandeze unde veți putea practica activități cum ar fi colectarea de fructe de pădure, plimbări prin pădure și jocuri tradițional finlandeze cu nativii țării. Potrivit inițiatorilor acestui proiect de vacanțe, se pare că secretul fericirii finlandezilor constă în naturalețea lor.

Scopul inițiativei este de a-i face pe oamenii din întreaga lume să petreacă trei zile în timpul verii în casele familiilor pentru a înțelege stilul lor de viață, de relaxare, liniște și fericire totală.
Opt gospodării din țară au fost alese pentru a reprezenta această inițiativă, deși cheltuielile vor fi suportate de consiliul național de turism. Unele dintre gazde sunt familii, altele sunt oameni care trăiesc singuri. Ghidurile de fericire vor împărtăși legătura lor cu natura, iar câștigătorii acestei experiențe vor avea numai de câștigat.

Aici puteți cunoaște mai bine ghizii Petri, Linda și Niko, Juho, Timo, Hanna, Katja, Esko și Laura și Joni și de asemenea vă puteți înscrie în acest proiect.

Credit foto:wall-street.ro

Putin are cu ce să se mândrească. Armata Rusiei, plină de bombe...sexy! Cum arată Miss Garda Națională: „Îmi apăr țara c... Trei ani s-a chinuit și a suferit pentru că nu putea rămâne însărcinată. Într-o zi, soțul i-a spus cumplitul adevăr: „M-...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x