Antena Căutare

Această tânără era o fată oarecare și nimeni nu întorcea capul după ea. A apelat la un machiaj profesional și bărbații au făcut coadă la inima ei. Ce transformare!

Ochii deschiși la culoare, tenul palid: sunt trăsături speciale, dar extrem de greu de pus în evidență. Fetele cu ochii albaștri sau verzi știu cel mai bine acest lucru.  Ludmila, o tânăra din Rusia, știa destul de bine acest lucru.

Ochii deschiși la culoare, tenul palid: sunt trăsături speciale, dar extrem de greu de pus în evidență. Fetele cu ochii albaștri sau verzi știu cel mai bine acest lucru. Ludmila, o tânăra din Rusia, știa destul de bine acest lucru.

Mai mult, ea nu obișnuia să apeleze la trucurile de machiaj. Până când a apelat la un make up artist profesionist, Vadim Andreev.

Artistul a transformat-o pe tânără într-o adevărată păpușă! I-a evidențiat ochii cu ajutorul fardului și a genelor false, iar orice imperfecțiune a pielii a fost acoperită cu ajutorul fondului de ten.

Transformarea a fost atât de mare, încât nici măcar prietenii nu au recunoscut-o. Și dacă înainte nu era o prezență care să fie remarcată de cei din jur, odată cu acest machiaj a început să atargă din ce în ce mai mulți candidați la inima ei.

Află care este CIFRA atitudinii tale şi ce spune asta despre tine. Detaliul din numerologie de care puţini au habar... Inedit! Doi parașutiști și-au dat pase cu o minge de tenis, la 4.000 de metri în aer. Se îndreptau spre pământ cu 200-30...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x