Căutare Live

Acest bărbat a reușit să facă imposibilul! A renunțat pur si simplu la băutură după ce și-a văzut fața într-o oglindă: „M-am pus în genunchi și am început să ling berea de pe cea mai jegoasă podea dintr-un pub”

Gene Davis, în vârstă de 47 de ani, din Cwmaman, în Țara Galilor, s-a luptat cu dependența de alcool de zeci de ani, iar consumul excesiv de băutură l-a costat mai multe locuri de muncă, relații sociale și chiar căsătoria sa.

Gene Davies

Davis, un tată alcoolic care consuma o sticlă și jumătate de whisky pe zi fără nici o jenă, a descris momentul când și-a văzut chipul într-o oglindă, care i-a declanșat trauma de care avea nevoie să renunțe la acest viciu.

Acest bărbat a reușit să facă imposibilul! A renunțat pur si simplu la băutură după ce și-a văzut fața într-o oglindă: „M-am pus în genunchi și am început să ling berea de pe cea mai jegoasă podea dintr-un pub”

Gene Davies, vorbind despre dependența lui de alcool

Acesta și-a privit reflexia după mult timp atunci când, acciedental, a căzut dintr-un pat supraetajat și a avut nevoie de un spital pentru a se reface. Accidentul s-a petrecut în timp ce Davis locuia într-o cameră de rezervă a unui prieten, după ce a fost nevoit să-și lase familia din cauza băuturii.

„Mi s-a oferit o cameră de rezervă, care avea un pat supraetajat și am adormit farte profund în noaptea aia. Dar când m-am trezit în miez de noapte, având nevoie la baie, am uitat că sunt deasupra unui pat etajat, la câțiva metri de podea și am picat ca o piatră, lovind puternic un sertar cu capul. M-am îndreptat către baie pentru a vedea mizeria pe care mi-am făcut-o sperând că trece cu o compresă cu apă rece și ceva ceai, însă când am văzut sângele și după ce mi-am ridicat părul, puteam să-mi văd parțial craniul. Atunci mi-am spus că am nevoie d eun spital”, a spus Davis într-o declarație.

Bărbatul a început să bea pentru prima dată în adolescență, când cânta într-o trupă rock, alături de vărul său, Kelly Jones, de la Stereophonics. Deși nu a dat vina complet pe nebunia rock an roll-ului, Davis a mărturisit că s-a simțit presat să se ridice la „imaginea de rocker” atunci când era pe scenă.

Acesta a sfârșit prin a fi dat afară de la universitate, pentru că nu participat la cursuri, iar după a trecut printr-o serie de job-uri ciudate, de unde a fost concediat în mod regulat. După ce a fost dat afară din industria de catering, stresul muncii nu a făcut decât să agraveze nevoia de alcool.

Davis s-a mutat din nou în Țara Galilor în 2003 și a continuat să bea foarte mult, cheltuindu-și toți banii pe Jager puternic și ieftin în timp ce își ascunde dependența de părinții săi îngrijorați.

„Cel mai josnic punct a venit probabil într-o seară de Anul Nou, când eu și restul trupei în care eram în acel moment am mers la acest pub condus de un tip irlandez pe care îl știam. În timp ce eram acolo, cineva și-a vărsat berea și am decis să iau un pai, să mă pun în genunchi și să sug resturile de pe cea mai jegoasă podea dintr-un pub. Și asta chiar dacă aveam o halbă plină de bere care mă aștepta pe bar. Nu este cel mai dezgustător lucru pe care l-ai auzit vreodată?”, a spus Davis într-un interviu.

De la accidentul său în urmă cu 18 luni, acesta a renunțat la băutură complet și se concentrează acum pe a fi un tată bun pentru fiul său, Joe. „Nu am mai atins nici o picătură de acum 18 luni! Acum lucrez la spălat vasele și pregătesc legume într-un restaurant local indian. Fac lucruri de bază, dar nu există stres, și asta îmi place”, a spus Davis.

Acest bărbat a reușit să facă imposibilul! A renunțat pur si simplu la băutură după ce și-a văzut fața într-o oglindă: „M-am pus în genunchi și am început să ling berea de pe cea mai jegoasă podea dintr-un pub”

Gene Davies și fiul lui Joe

„Cât despre toți acei ani pierduți? Nu regret nimic! Pentru că, dacă nu aș fi părăsit acel drum greșit, nu aș fi sfârșit să mă întâlnesc cu Vick, cu care sunt încă prieten și nu l-aș fi avut pe băiatul meu. Acum este vorba doar de concentrarea pe el și de a fi un tată bun!”, a adăugat acesta.

MESAJE DE PAŞTE: Cele mai frumoase gânduri pentru urări și felicitări la prieteni, familie şi colegi, de Învierea Domnul... Exercițiul care a înnebunit internetul! Ultima ecuație este pentru genii! Jocul este pierdut în proporție de 90%...
Parteneri
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa. Unde te poți distra iarna aceasta
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa sunt deja deschise și gata să-și primească vizitatorii. În ciuda pandemiei de COVID-19, multe orașe mari au decis să-și deschidă porțile pentru cei dornici să experimenteze magia sărbătorilor de iarnă. Deși vor exista restricții de participare, oamenii sunt așteptați în număr cât mai mare.
Catine.ro
Ultimele știri