Antena Căutare

Acest câine se așeza mereu pe burta ei și habar nu avea de ce. Până la urmă, a ajuns la spital, iar vestea o lăsat-o mască

Un cuplu din Statele Unite a avut parte de surpriza vieţii lor! Alhana şi soţul ei, Richu, au observat că în ultima perioadă câinele lor obişnuia să se aşeze foarte des cu botul pe burta ei. 

Un cuplu din Statele Unite a avut parte de surpriza vieţii lor! Alhana şi soţul ei, Richu, au observat că în ultima perioadă câinele lor obişnuia să se aşeze foarte des cu botul pe burta ei.

Însă, după un control medical de rutină, au descoperit că animalul făcea acest lucru în mod repetat deoarece Alhana era însărcinată în câteva săptămâni.

Şi mai ciudat este ca testele de sarcina pe care femeia le-a făcut acasă au ieşit negative. De când au primit marea veste, cei doi sunt în culmea fericirii și sunt nerăbdători să-şi strângă puiul în braţe.

Cea mai tare nuntă din Dubai, în care luxul a fost la el acasă! Mirii au avut parte de o şedinţă foto incendiară!... Casele mici ale vedetelor mari! Cine ar fi crezut că starurile vor alege să stea în asemenea locuri?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x