Căutare Live

Acesta este tunelul BÂNTUIT din România! „Locul este blestemat, mereu se întâmplă ceva bizar aici”!

Există un loc în România unde misterele nu lipsesc. Se pare că aici s-ar petrece un fenomen cât se poate bizar.

Există un loc în România unde misterele nu lipsesc. Se pare că aici s-ar petrece un fenomen cât se poate bizar.

Tunelul feroviar de la Teliu, din județul Brașov, ascunde un mister pe care nimeni nu a reușit până acum să îl explice. Localnicii vorbesc despre faptul că aici ar exista un blestem ce a dat tuturor multe bătăi de cap.

Construția de 4.369 de metri a început în anul 1929, dar nimeni nu se aștepta să înfrunte atâtea pericole. A fost gândit cu scopul de a lega Brașovul de Buzău, dar în prezent folosește doar navetiștilor care doresc să ajungă la Întorsura Buzăului.

Sunt și voci care spun că lucrările au început, dar în scurt timp s-au surpat pereții sau au început să fie semnalate emanații de gaz metan. Minerii au suferit astfel arsuri grave. Nu după mult timp, galeria s-a surpat.

Necazurile au continuat până în ultima zi, când unul dintre ingineri a murit într-un accident bizar. Se pare că de atunci, cei care trec prin tunelul de la Teliu pot vedea și astăzi fantoma inginerului, care bântuie pe aici.

Localnicii spun că seria de incidente de aici sunt semnul unor blesteme sau al prezenței fantomelor.

Nume românești de fete, care sunt predestinate succesului... Exercițiul care a înnebunit internetul! Ultima ecuație este pentru genii! Jocul este pierdut în proporție de 90%...
Parteneri
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa. Unde te poți distra iarna aceasta
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa sunt deja deschise și gata să-și primească vizitatorii. În ciuda pandemiei de COVID-19, multe orașe mari au decis să-și deschidă porțile pentru cei dornici să experimenteze magia sărbătorilor de iarnă. Deși vor exista restricții de participare, oamenii sunt așteptați în număr cât mai mare.
Catine.ro
Ultimele știri