Norocul pică din cer pentru aceste persoane. Astrele se aliniază în favoarea lor. Dar care sunt cei mai ghinioniști nativi

Cu toții cunoaștem persoane care primesc totul pe tavă, fără să facă un efort în mod special. Astrele se aliniază pentru ele și totul le iese perfect. La polul, opus sunt aceia care nu realizează mai nimic din ce-și propun și nu pentru că nu ar lupta pentru asta, ci pentru că pur și simplu nu au noroc.

Cu toții cunoaștem persoane care primesc totul pe tavă, fără să facă un efort în mod special. Astrele se aliniază pentru ele și totul le iese perfect. La polul, opus sunt aceia care nu realizează mai nimic din ce-și propun și nu pentru că nu ar lupta pentru asta, ci pentru că pur și simplu nu au noroc.

Săgetătorul are noroc chior

Săgetătorul este cel mai norocos semn zodiacal. Planeta sa dominantă este Jupiter, care a fost întotdeauna asociată cu noroc, generozitate și abundență. Pentru Săgetător, viața în sine este bogată de experiențe și aventuri neprețuite.

Săgetătorul își face propriul noroc pur și simplu fiind cel mai optimist semn al zodiacului. Ei pot vedea o parte benefică pentru aproape orice se întâmplă.

Scorpionul și negativismul

Pluto este planeta dominantă a Scorpionului. Deoarece această planetă este asociată cu tragedia, Scorpionul este inclus în mod firesc pe această listă.

Dar sunt Scorpionii cu adevărat cei mai nefericiți oameni ai zodiacului?sau ei dezvoltă, de fapt, drama și provocările? Ar putea fi faptul că Scorpion atrage ghinionul? Și dacă da, ghinionul lor poate fi transformat noroc? Scorpionul este un paradox infinit!

Foto: Trudi Mentior

Ultimele știri