Antena Căutare

Acum sunt dive sexy pe Instagram, dar stai să vezi cum arătau înainte să se opereze! Nici nu le mai recunoști!

Milioane de tinere din întreaga lume visează să aibă celebritatea diferitelor starlete de pe Instagram. Totuși, puțini sunt cei care știu că zânele de pe internet erau cândva niște femei mai mult decât banale!

Milioane de tinere din întreaga lume visează să aibă celebritatea diferitelor starlete de pe Instagram. Totuși, puțini sunt cei care știu că zânele de pe internet erau cândva niște femei mai mult decât banale!

Una dintre cele mai spectaculoase transformări este cea a Marinei Mayer. Rusoaica a devenit star peste noapte după ce a trecut printr-o serie de operații estetice ce i-au schimbat complet aspectul. Acum milioane de bărbați din întreaga lume o venerează și are sute de mii de fani în mediul onlie.

O altă transformare este cea prin care atrecut Jen Selter. Celebră pe Instagram mai ales datorită corpului sexy, tânăra pare să fi intervenit și la aspectul feței, chiar dacă neagă acest lucru!

Joselyn Cano este cea mai mare transformare dintre toate, căci aproape că nu o recunoști!

Un tânăr de la țară nu a mai suportat ironiile prietenilor și și-a făcut operație de schimbare de sex. Transformarea e uluitoare!

Femeile fac totul pentru a atrage atenția celor din jur, doar că unele dintre tinere au dus totul până la rang de...artă cu bisturiul! Totuși, se pare că acest lucru le asigură venituri consistente din fotografiile pe care le postează pe Instagram și cu care fac bani mulți.

Colegii râdeau de fața lui, așa că puștiul a dat tuturor o lecție! S-a operat și acum fetele întorc capul după el! Cum a... Obișnuiești să bei apă de la robinet? S-a descoperit că aceasta conține un element la care nimeni nu s-ar fi așteptat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x