Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Adevărul despre fantome! Vei privi cu alți ochi lumea, după ce-l vei afla

Un subiect destul de controversat, care nici până în ziua de astăzi nu și-a găsit răspunsul concret. Unii oameni cred că există posibilitatea ca spiritele să stea în preajma noastră, în timp ce altele consideră că este vorba doar despre poveşti menite să înspăimânte lumea.

Un subiect destul de controversat, care nici până în ziua de astăzi nu și-a găsit răspunsul concret. Unii oameni cred că există posibilitatea ca spiritele să stea în preajma noastră, în timp ce altele consideră că este vorba doar despre poveşti menite să înspăimânte lumea.

Totuși, specialiştii în domeniu încearcă să ne avertizeze în legătură cu diferite întâmplări bizare. Iată cele 10 semne care îţi vor schimba percepţia asupra a ceea ce se întâmplă în jurul tău, potrivit realitatea.net:

1. Simţi deseori că nu eşti singur într-o încăpere. Dacă ţi s-a întâmplat să mai simţi o prezenţa în apropierea ta, cu siguranţă ai intrat în câmpul energetic al unui spirit. În funcţie de senzaţia pe care ai avut-o în acel moment, el are intenţii bune ori nu.

2. Simţi brusc că îţi este frig într-o camera în care te simţeai bine. Acum un minut te simţeai confortabil, iar acum simţi că a trecut un curent de aer rece pe lângă ţine, deşi nu există o explicaţie clară pentru acest lucru.

3. Pană de curent inexplicabilă. Fantomele sunt des asociate cu problemele de energie electrică dintr-o locuită. Astfel de întâmplări ridică semne de întrebare, în special atunci când specialiştii nu găsesc o explicaţie clară pentru aceste fenomene.

4. Animalele de companie se comportă ciudat. Animalele simt imediat prezenţa unui spirit în preajma lor. Nu ar trebui să te mai întrebi dacă există fantome atunci când ele privesc în gol ori se agită în prejma a ceva ce pare invizibil, ci să iei lucrurile în serios. Unele îşi ies din minţi, altele par să îşi fi găsit o nouă preocupare interesantă, în funcţie de intenţiile şi de energia (pozitivă ori negativă) pe care o are spiritul respectiv.

Citește mai departe >>

Recomandari