Antena Căutare

Adevăruri ascunse pe care e bine să le știi! De ce NU se fac nunţi în luna mai?

Numerologul Mihai Voropchievici a vorbit în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse” de la Antena 3 despre semnificația căsătoriei în luna mai.

Numerologul Mihai Voropchievici a vorbit în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse” de la Antena 3 despre semnificația căsătoriei în luna mai.

Mai exact, specialistul susține că în general căsniciile realizate în luna a cincea a anului se sfârșesc printr-un divort.

„Mai are doar trei litere, adică vei avea o căsătorie scurtă. Cifra 5 oferă un implus de moment, iar când ajungi la șase vezi că e greu în căsnicie și nu mai vrei. N-am recomandat nimănui să facă cununie în luna mai. Au fost foarte multe despărțiri”, a spus numerologul la Antena 3.

Dacă iubești trandafirii, vei căuta perfecțiunea în tot ce faci! Află ce spune floarea preferată despre tine... Horoscopul zilei de 7 mai! Scorpionii fac schimbări pe plan sentimental...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x