Antena Căutare

Adio, visul frumos s-a terminat? Cristina Spătar, hotărâtă să divorţeze? Vedeta, în lacrimi

Cristina Spătar e mai hotărâtă ca niciodată să divorţeze. Ce a făcut-o să tranşeze conflictul cu soţul ei care mocneşte de o bună bucată de vreme? Ei bine, ultimul interviu al lui Alin.

Cristina Spătar e mai hotărâtă ca niciodată să divorţeze. Ce a făcut-o să tranşeze conflictul cu soţul ei care mocneşte de o bună bucată de vreme? Ei bine, ultimul interviu al lui Alin.

Alin a lăsat să se înţeleagă că soţia sa nu este cea mai bună mamă, iar asta pare să fi fost picătura care a umplut paharul.

"În ceea ce mă priveşte nu am greşit cu absolut nimic. Indiferent ce ar încerca el să insinueze nu am greşit niciodată", a declarat artista pentru Antena Stars.

Cei doi au împreună un băiat de şase ani şi jumătate şi o fetiţă de 4 ani.

A făcut nu o greşeală, a făcut mai multe greşeli. Unele le înţelege, altele nu le înţelege. Cristina are greşeli pe care nu le înţelege. I le spun eu, i le explică alţii. E greu să ne înţelegem când eşti setat că tu ai dreptate.

Horoscopul zilei, 11 iunie 2016. Scorpionii traversează o perioadă foarte bună din punct de vedere sentimental... Francezii au câștigat, dar galeria tricolorilor a dat clasă celei din Hexagon! 15.000 de români alături de Națională la ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x