Adolescentă, filmată în timp ce își salvează cățeii din ghearele unei ursoaice flămânde. Iată clipul care a devenit viral

O copilă de doar 17 ani a fost surprinsă de camerele video când și-a salvat cățeii din ghearele unei ursoaice flămânde. Dovada impresionantă de curaj a ajuns în mediul online, iar clipulețul de pe TikTok i-a intrigat și impresionat pe internauți.

O adolescentă din California a fost filmată când a împins o ursoaică de pe gardul casei ei, ca să își salveze câinii din ghearele ei

TikTok

Adolescenta din California a trăit spaima vieții ei. Deși locuiește într-o zonă de munte, populată de urși, așa ceva nu i s-a mai întâmplat niciodată. Ea a dat dovadă de o îndrăzneală cum nu vezi oricând, oriunde. Copila a fost surprinsă de camerele video când și-a salvat cățeii din ghearele unei ursoaice flămânde. Și nu oricum, ci cu mâinile goale, relatează Daily Mail.

Copilă de 17 ani, filmul unei dovezi incredibile de curaj

În imagini, se vede cum ursoaica și puii ei sunt urcați pe gardul proprietății unde locuiește adolescenta. Animalele flămânde încearcă să ajungă în curte, dar sunt întâmpinați de câțiva câini, care latră puternic și încep să se repeadă la ursoaică și puii ei. Ursoaica lovește cu ghearele unul dintre câini, moment în care stăpâna lor, copila de numai 17 ani, intervine cu o viteză de reacție incredibilă. Foarte curajoasă, ea împinge ursoaica de pe gard fără să ezite o clipă, iar apoi își ia câinii și fuge cu ei în casă.

În acest fel, copila a reușit să își salveze câinii. Micuța curajoasă este Hailey Morinico și spune că a intervenit fără să stea pe gânduri pentru că a vrut „să își salveze copiii", adică pe cățeii ei. N-ar fi putut să stea și să privească cum ursoaica îi lovește cu ghearele, rănindu-i sau chiar provocându-le moartea.

Inițial, cât era în casă, Hailey a spus că nici nu știa ce se întâmplă în curte, de ce latră cățeii.

"Am ieșit să îi potolesc, am crezut că latră la alți câini cum fac ei de obicei, sincer, nu am avut idee că acolo sunt ursoaica și puii ei. Am conștientizat abia după ce am împins-o de pe gard", a mărturisit Hailey Morinico ulterior, după ce clipul cu ea a devenit viral.

„M-am dus și am privit animalul direct în ochi, iar primul lucru la care m-am gândit a fost să îl împing de pe gard, să împing acest prădător feroce", a mai spus adolescenta. În filmuleț, ea mai menționează și că a fost rănită la unul dintre degetele de la mâini și la un genunchi, dar nu e nimic grav. E bucuroasă că toți cățeii ei sunt teferi, deși ursoaica a lovit cu laba una dintre cățelușe. Adolescenta și-a povestit pățania și pe Instagram.

„Salut, prieteni. Abia m-am întors în casă după ce m-am luptat cu o ursoaică și puii ei, care voiau să îmi atace câinii. Ziua voastră cum e?", a scris ea într-un story.

@tempurashrimp

Reply to @cynthiaromeroo #greenscreen STORY TIME ABOUT THE BEAR if u have questions I’ll answer in the comments :)

♬ original sound - secks haver 😎

Hailey a mai spus: „Sincer, nu cred că am împins acea ursoaică cu foarte multă putere, ci suficient cât să își piardă echilibrul și să cadă".

Mamei lui Hailey nu i-a venit totuși să creadă ce a făcut fiica ei. „A fost de-a dreptul terifiant să privesc filmulețul", a spus aceasta, „Cățeii noștri au fost salvați de un om cu super puteri".

Dovada impresionantă de curaj a lui Hailey a ajuns în mediul online, iar clipulețul de pe TikTok i-a intrigat și impresionat pe internauți. În numai opt ore, filmulețul a fost repostat de aproape 55 de mii de ori și a primit aproape trei mii de comentarii. Unii internauți spuneau că ursoaica a încercat doar să își apere puii, însă sunt bucuroși că rănile adolescentei nu au fost mai grave.

Ultimele știri