Antena Căutare

Aer conditionat pentru vacute, la o ferma din Foltesti

In timp ce romanii se topesc sub soarele arzator, vacutele noastre petrec in bataia aparatelor de aer conditionat. La o ferma din Foltesti, s-au introdus ventilatoare gigantice in saivanele animalelor, pentru ca atunci cand vacutele sufera din cauza temperaturilor ridicate, nici productia de lapte nu e ideala.

Afara, soarele arde la 35 de grade Celsius. Inauntru, insa, temperaturile ridicate sunt spulberate de forta ventilatoarelor gigantice. In saivane, temperatura ajunge la 17-18 grade, ambientul ideal pentru vacute.

Sunt peste 150 in ferma din localitatea Foltesti, iar animalele sunt vizibil fericite.

Investitia care nu depaseste 2000 de euro aduce castiguri de ambele parti. La intoarcerea de pe imas, pe vacute le asteapta apa din fantana si umbra tarcurilor. Iar dupa acomodare, prin rotatie trec si prin sala de relaxare a fermei, cea a ventilatoarelor.

Pare perfect. si totusi mai exista un pas. Montarea de ventilatoare cu stropi de apa prin cadere. Atunci vacutele vor avea intr-adevar cele mai bune conditii. Mai bune chiar decat multi dintre oameni.

Spontan, sceptic sau incapatanat? Acest studiu grafologic dezvaluie ce spune scrisul de mana despre tine!... Un francez si-a creat propria cabina de avion in dormitor!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x