Antena Căutare

Află care este CIFRA atitudinii tale şi ce spune asta despre tine. Detaliul din numerologie de care puţini au habar

Cifra atitudinii este extrem de importantă pentru personalitatea ta, însă puţini sunt numerologii care aleg să se ghideze după ea. Cum poate fi ea aflată? Simplu: adunând ziua şi luna naşterii. Dacă obţii un număr format din două cifre, adună-le până când rezultatul are o singură cifră

Cifra atitudinii este extrem de importantă pentru personalitatea ta, însă puţini sunt numerologii care aleg să se ghideze după ea. Cum poate fi ea aflată? Simplu: adunând ziua şi luna naşterii. Dacă obţii un număr format din două cifre, adună-le până când rezultatul are o singură cifră

Odată aflată cifra atitudinii, citeşte interpretarea de mai jos.

1: Este o persoană căreia nu îi place să ceară ajutorul. Găseşte mereu motivaţie interioară pentru a se descurca fără a-i implica pe cei din jur. Dacă crezi în el, nu e nimic pe lumea asta prea greu sau imposibil de realizat.

2: Fire relaxată şi un bun observator, are înclinaţii cu privire la misterele ce se ascund dincolo de realitatea materială, evidentă. Se prea poate să aibă adesea vise care ulterior se adeveresc, fiindcă este la curent cu propria intuiţie şi e bine împământenit în latura metafizică a vieţii.

3: Când are o dispoziţie bună, e tot numai un zâmbet şi un partener de conversaţie excelent. Dacă îl prinzi într-o pasă proastă, atitudinea lui negativistă este de-a dreptul molipsitoare. Are o influenţă extraordinară a celor din jur.

4: Este organizat şi îi place să îşi noteze ce are de făcut. Poate fi tăcut şi de multe ori nu ştii ce îi trece prin cap. Ţine mereu cont de tot ce se întâmplă în jurul lui. Îl vei găsi adesea înconjurat de natură sau meşterind câte ceva.

5: Dacă se simte blocat, ţinut pe loc, joacă adesea rolul martirului. Pentru a duce o viaţă liniştită, acest individ trebuie să ştie că poată petrece şi flirta după pofta inimii, că poate să aibă parte constant de diversitate, de noi surse de distracţie.

6: Fire grijulie, acest individ nu-i scapă o clipă din ochi pe cei dragi. Un copil cu această cifră a atitudinii se va comporta mereu mult prea matur pentru vârsta lui şi va da senzaţia că el este părintele în relaţia cu cei care l-au crescut. Nu-i place să îi spui ce să facă sau cum să fie.

7: Este un om despre care nu vei şti niciodată prea multe. Nu poţi să îţi dai seama ce gândeşte sau ce simte. Preferă să ţină aceste detalii pentru el şi are o înclinaţie către introspecţie. Îi place să încerce să înţeleagă care îi este rostul pe această lume.

8: Îl vei auzi adesea vorbind despre sau gândindu-se la bani, la planuri prin care să îşi poată asigura o situaţie financiară stabilă. Dacă are o familie, vrea să fie stâlpul de rezistenţă, cel care aduce resursele necesare bunăstării fiecărui membru. Din păcate, însă, i se pare că adesea banii îi scapă printre degete şi nu ştie cum să remedieze problema.

9: Acesta este liderul înnăscut. La locul de muncă, nu numai că îşi face treaba, dar se implică în a rezolva şi îndatoririle celor din jur. Este genul de om căruia nu trebuie să îi spui sau să îi arăţi de două ori ce are de făcut.

Zodiile care nu vor fi respectate NICIODATĂ! Orice ar face, sunt luate peste picior și nimeni nu le ascultă. E și a ta p... Această tânără era o fată oarecare și nimeni nu întorcea capul după ea. A apelat la un machiaj profesional și bărbații a...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x